Aktualno
StoryEditor

Budućnost obiteljskih tvrtki svjetlija je uz inovativne, poslovne radionice. Dođite!

25. Veljača 2019.

Zanima vas prijenos liderstva u obiteljskim tvrtkama? Želite naučiti implementirati inovativna rješenja u poslovanje svoje obiteljske tvrtke? Možda vas muče obiteljski odnosi unutar poslovnog konteksa? Dođite na 10. Liderovu konferenciju Budućnost obiteljskih tvrtki te na našim radionicama saznajte odgovore na sva pitanja.

Konferencija se održava na Međunarodni dan žena, 8. ožujka u Panorama Zagreb hotelu, a u sklopu nje održat će se Radionica za pronalazak inovativnih rješenja Design Thinking. Čuli ste za taj pojam, ali sada iz prve ruke doznajte što to ustvari predstavlja i kako vama može pomoći u radu. Ukratko, riječ je o metodi pronalaženja kreativnih rješenja u poslovanju, te o stvaranju inovacija poput vlastitog startupa. U samo pet koraka ili faza Design Thinkinga saznat ćete kako razumjeti klijente, kako stvoriti kulturu kreativnosti i inovacija te kako nove ideje plasirati na tržište, a vaše muze neka budu Anđelka Strajher, predsjednica Uprave Megatrend Poslovnih rješenja i Sanja Terziev iz iste tvrtke.

Coaching radionica o prijenosu liderstva u obiteljskim tvrtkama skrenut će pažnju na važnost individualnog utjecaja na lidersku kulturu tvrtke, a nastojat će i ponuditi rješenja kako transparetno i konstruktivno razgovarati o poslu unatoč problemima te kako se fokusirati na jasno definiranje uloga svih obiteljskih aktera unutar jednog poduzeća. Međusobno i s drugim zaposlenicima. Radionicu vodi Žana Goić Petričević, menadžerica i coach u Bold Leadership Culture.

Danijel Ritz, sistemski konstelator, coach i konzultant u Systemiconu, na radionici o obiteljskim odnosima progovorit će o izazovu transfera vlasništva i upravljanja. Budući da se bavi rješavanjem problematičnih i izazovnih situacija, Ritz će vam pomoći da otkrijete čari strategije za predviđanje poslovnih prilika i pametna rješenja za brzi izlazak iz neprilika.

Uz radionice, na 10. konferenciju Budućnost obiteljskih tvrtki očekuju vas zanimljive panel rasprave i predavanja na kojima možete saznati kako u samo 4 koraka pripremiti kompaniju za generacijski transfer, čuti sve o iskustvima s tvrtkama kćerima, angažiranjem profesionalnog menadžera i brojne druge korisne informacije. Ne propustite priliku! Prijavite se

19. travanj 2024 04:02