Aktualno
StoryEditor

Buket.hr laticama briše daljine, prenosi najintimnije poruke

07. Prosinac 2017.

Rijetko što šalje tako snažnu poruku kao buket ruža ili teglica cvijeća dostavljena na posao ili kućnu adresu. Nevažno je li ta poruka ‘oprosti‘, ‘volim te‘ ili ‘čestitam‘, dostavljači online cvjećarne buket.hr tijekom posljednjih pet godina ozarili su brojna lica. Baš kao u holivudskim filmovima i u našoj zemlji se svakodnevno odvijaju romantične, ali i razne druge emotivne primopredaje cvijeća. Budući da se povećao broj narudžbi od novog vala iseljenika, latičasti znakovi pažnje primatelje osobito ganu, stoga poteče i dosta suza.

- Osjetno su se povećale narudžbe iz Irske. ‘Novi‘ emigranti šalju cvijeće svojim roditeljima i bližoj rodbini, najčešće za rođendane, a mame često plaču, sažima gorko-slatku stvarnost Valentina Erbežnik, vlasnica online cvjećarne koja zahvaljujući mreži partnera po gradovima omogućuje brzu dostavu svježeg cvijeća u više od 150 mjesta diljem Hrvatske.

Razveseliti voljene koji su daleko prilično je lako s obzirom na to da je postupak ugovaranja dostave jednostavan.

-  Za narudžbu dostave preko webshopa buket.hr nije potrebna registracija. Nakon odabira cvijeća, popuni se obrazac s podacima za dostavu i plati se karticama ili internet bankarstvom. Klijenti rado koriste i opciju da ih se po dostavi obavijesti tko je preuzeo cvijeće i kakva je bila reakcija primatelja, kaže Erbežnik čije usluge koriste i brojne estradne i televizijske zvijezde.

Ultimativni hit i dalje su crvene ruže, a s obzirom na to da život piše zanimljive priče, dostavljači ponekad postaju dio ljubavnih intriga, a cvijeće se koristi i kao testno oružje kada partner pokušava utvrditi postoji li u njihovoj vezi i treća osoba te šalje buket bez poruke pa iščekuje hoće li mu partnerica reći da ga je primila. Buketi nekad sadrže i prsten, a klijenti u želji da iskažu kolika je snaga njihove ljubavi dostavljačima katkad znaju osigurati i pravi trening. Tako je jedna dostava uključivala ni manje ni više nego tisuću i jednu ružu, a ogromni buketi zahvaljujući njima dospiju i na plutajuće adrese poput megajahti.

Budući da online posao nikada ne spava, četveročlani tim koji stoji iza platforme buket.hr dostupan je, kako kažu, od 0 do 24.

- Online poduzetnik mora stalno biti dostupan, zato što klijenti očekuju brzi odgovor, ali i stoga što su klijenti iz raznih vremenskih zona, objašnjava Erbežnik čiji biznis uveseljava mnoge, ali i njoj samoj pričinjava veliko zadovoljstvo. - Jako smo sretni što obavljamo posao koji volimo, kojem je cilj nekoga usrećiti, zaključuje jedna od pionirki online cvjećarstva u Hrvatskoj.

Buket.hr osim buketa, košara cvijeća i lončanica u svojoj ponudi ima i adventske aranžmane te pogrebne vijence, tako da je uistinu u svakoj prilici spreman odgovoriti na svaku klijentovu želju. Uz buket.hr Erbežnik uslugu dostave cvijeća te prigodnih znakova pažnje nudi i u online cvjećarnici Ljubici koja se specijalizirala za područje Zagreba.

19. travanj 2024 10:11