Aktualno
StoryEditor

Business Speed Dating - Mjesto stvaranja poslovnih prilika

11. Travanj 2018.

U Kongresnom centru Forum u Zagrebu u utorak 17. travnja u 18 sati održat će se veliki poslovni događaj „Business Speed Dating“. Cilj ovog događaja je povezivanje poduzetnika, ostvarivanje poslovnih prilika i suradnje.

Kako je zamišljen sam događaj?  Okupljeni sudionici bit će podijeljeni u grupe. Svaka grupa od 6 do 8 članova sjedit će za jednim stolom i imat će zadani broj minuta da se međusobno predstave i razmijene kontakte. Metodom rotacije svi sudionici će se međusobno upoznati.

Zašto poslovno umrežavanje? Na mnogim događajima u poslovnom svijetu uočeno je da se ljudi iz različitih branši nemaju prilike međusobno upoznati i na taj način im promiču poslovne prilike. Na ovom događaju izbjegavaju se takve situacije, te tako poduzetnici i svi željni poslovnih kontakata te poslovnih prilika ostvaruju mrežu novih poslovnih kontakata.

Koja je garancija da ću pronaći ono što tražim? Garancije nema, vi ste jedina garancija da dođete i uzmete ono zbog čega dolazite. Fokus na jasan cilj i realizacija traženoga je u rukama svakog posjetitelja ponaosob.  

Kako se prijaviti? Prijave sudionika se primaju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do ponedjeljka 16. travnja do 16 sati budući da su mjesta ograničena. Obavezno ponesite sa sobom vizitke.

Uključuje li sam događaj i vrijeme za dodatno neformalno druženje? Obavezno! Sam događaj se nastavlja u manje formalnom tonu u Kongresnom centru Forum koji je omogućio održavanje ovog poslovnog događaja. 

17. travanj 2024 02:43