Aktualno
StoryEditor

Cammeo osvaja Sloveniju

26. Rujan 2017.

Taksi prijevoznik, Cammeo Grupa, svoju prvu vožnju u Sloveniji odradit će ovaj petak, najavio je generalni direktor i vlasnik Vladimir Minovski na konferenciju za medije održanoj u Ljubljani.

„Počeli smo kao obiteljska tvrtka u Rijeci 2006., a prošla godina nam je bila rekordna unatoč nepovoljnoj gospodarskoj situaciji u Hrvatskoj. U međuvremenu smo postali i IT tvrtka koja izvozi svoj softver u čak 12 europskih zemalja, a našu kvalitetu prepoznali su korisnici u čak 10 hrvatskih gradova gdje smo gotovo pa stvorili taksi tržište! Danas možemo s ponosom istaknuti Sloveniju kao naš prvi međunarodni iskorak u pružanju taksi usluga, a prvu vožnju ćemo odvesti u petak!“, istaknuo je Vladimir Minovski u svojem govoru.

>>> Cammeo: U našoj garaži je stotinjak vozila koja su ‘spomenici hrvatske birokracije’

Cammeo svoju slovensku priču započinje s gotovo 60 vozila koja udovoljavaju najvišim ekološkim i sigurnosnim standardima. Kao što je Cammeo promijenio životne navike i postao dio svakodnevnice u Hrvatskoj, isti cilj imaju i na slovenskom tržištu, stoji u priopćenju iz te prijevozničke tvrtke.

Ukupna vrijednost ove investicije je pet milijuna eura te gotovo 220 radnih mjesta u prvoj godini poslovanja, a nakon Ljubljane na redu su i Maribor, Celje, Kopar.

19. travanj 2024 17:27