Aktualno
StoryEditor

cargo-partner: Sveobuhvatna logistička rješenja za kompletan lanac opskrbe

05. Srpanj 2018.

cargo-partner je privatna info-logistička tvrtka koja nudi sveobuhvatan portfelj usluga za zračni, pomorski, cestovni prijevoz i skladišna rješenja diljem svijeta. Osnovana 1983. godine sa sjedištem u Beču, tvrtka na razini cijele grupe broji 2.700 zaposlenika, a konsolidirani promet za 2018. godini iznosi 700 milijuna EUR.

U Hrvatskoj je prisutan od 1996. godine i trenutno stoji na usluzi svojim klijentima s 75 zaposlenih u uredima u Zagrebu i Rijeci. cargo-partner nudi sveobuhvatna namjenska rješenja i usluge za razne industrije, uključujući prehrambene namirnice i otpadne tvari, lijekove i zdravstvo, automobile i rezervne dijelove, modu i životni stil, te High Tech i elektroniku.

Optimiziranje suradnje između proizvođača i dobavljača

Izvoz često ide ruku pod ruku s proizvodnjom, što podrazumijeva niz izazova za trgovačke i proizvodne tvrtke. Uska grla u proizvodnji mogu uzrokovati značajne gubitke, a potrebne su brze reakcije kako bi se izbjegla kašnjenja i kazne.

cargo-partner nudi specijalizirane usluge i rješenja osmišljena po vašoj mjeri. Jedno od rješenja je „Purchase Order Management“ aplikacija koju cargo-partner omogućuje uz pomoć online SPOT platforme za upravljanje opskrbnim lancem, koju je razvio SPOTworx. Purchase Order Management optimizira komunikaciju s dobavljačima i pruža punu transparentnost u odnosu na proizvodne i transportne procese. Time se osigurava da sve odgovorne stranke budu odmah obaviještene o svim promjenama i kašnjenjima, te mogu brzo reagirati, kako bi svi procesi bili pravodobno pokriveni u cjelokupnom opskrbnom lancu.

Mreža diljem svijeta i sve veći logistički kapaciteti

cargo-partner posluje u više od 130 ureda i 28 zemalja diljem Europe, Azije i Sjeverne Amerike, te osigurava pokrivenost širom svijeta uz mrežu partnerskih agencija.

U proteklih nekoliko godina, cargo-partner posebno naglašava pažnju na razvoj svojih skladišnih kapaciteta i logističkih usluga. Najnovija ulaganja uključuju drveni iLogistički centar u sjedištu tvrtke, u blizini Bečke zračne luke, Austrija, s ukupnom površinom od preko 12.200 m², iLogističkim centrom u Sofiji, Bugarska, sa 16.500 m² skladišnog prostora, od kojih su obje preuzele operacija u proljeće 2018. U tekućoj 2018. godini planira započeti izgradnju 25,000 m² iLogističkog centra u Ljubljani, Slovenija.

Za više informacija posjetite: www.cargo-partner.com

27. travanj 2024 08:16