Aktualno
StoryEditor

CARWIZ je najbrže rastuća svjetska rent-a-car franšiza, sa preko 300 lokacija u 35 zemalja na svim kontinentima

19. Listopad 2023.
Carwiz rent a car

Nakon više od 20 godina iskustva u industriji najma automobila, osnivač tvrtke pokrenuo je CARWIZ rent a car, koji danas posluje u svim većim gradovima diljem Hrvatske. U prvoj godini poslovanja uspijevaju se probiti na globalno potpisuju 20 zemalja, čime postižu i značajnu globalnu poziciju.

Godine 2021. lansirali su i Affiliate program u Sjedinjenim Američkim Državama, pružajući neovisnim tvrtkama za najam automobile potrebne alate za rast poslovanja, uz stručnu podršku i vodstvo prepoznatog međunarodnog branda.

CARWIZ rent a car pruža potpuno prilagođeno rješenje za najam automobila vođeno vizijom, ambicijom i strašću prema kvalitetnoj korisničkoj usluzi. Njihov cilj je pružiti jedinstveno iskustvo korisnicima, izvrsnu uslugu po najpovoljnijim cijenama i pouzdan najam automobila diljem svijeta, bez obzira radi li se o privatnim ili poslovnim korisnicima.

U fokusu ove tvrtke je pružanje vrhunskog korisničkog iskustva svim svojim korisnicima, zbog čega su postali najbrže rastuća svjetska franšiza za najam automobila.

Kao tvrtka koja svoj napredak duguje modernom promišljanju korisničkog iskustva te uvelike razumije potrebe današnjih korisnika usluga, Carwiz je prepoznao Zaposlise.hr kao inovativnu platformu za zapošljavanje prilagođenu novim generacijama.

Zaposlise.hr omogućuje tvrtkama da samostalno objavljuju moderno dizajnirane oglase u foto ili video formatu, na koje se posloprimci prijavljuju jednostavnim potezom prsta (swipe).

Osim jednostavnosti korištenja i potpuno inovativnog korisničkog iskustva, Zaposlise.hr nudi brojne prednosti za oglašivače, poput automatske povratne poruke kandidatima, pretraživanja prijavljenih kandidata jednostavnim potezom prsta i opciju live chata, što znatno optimizira procese potrage za kvalitetnim kandidatima.

Korisnicima je na raspolaganju iOS i Android aplikacija za jednostavan pregled kandidata, zaprimanje prijava za oglase i odabir idealnog kandidata.

Više o Zaposlise.hr saznajte na poveznici.

Ako i vi želite postati dio Carwiz tima i iskoristiti sve prednosti Zaposlise.hr platforme, pregledajte otvorene pozicije na poveznici.

24. travanj 2024 17:26