Korona i biznis
05. lipanj 2019.

Catering za poslovne domjenke i private proslave njihova su specijalnost

Catering avanturu ova je obitelj započela prije više od 23 godine, a u svoj portfolio nižu uspješne i vrlo zahtjevne evente, kako za poslovne tako i za privatne klijente.

Zvona catering, obiteljska firma koja broji preko 1.800 domjenaka godišnje i posluženih 100.000 uzvanika po godini, u 23 godine stasala je u vrlo ozbiljnu poslovnu priču u kojoj nude bogatu paletu svojih usluga.

Bogata ponuda finger fooda, snackova i kave, toplih jela i slastica podići će svaki poslovni event na višu razinu. Ulazak Hrvatske u Europsku Uniju, dolazak Pape Benedikta, godišnjih proslava Dana nezavisnosti u Američkoj ambasadi s preko 1.000 uzvanika, samo su neki od velikih poslovnih evenata na kojima su organizirali catering ali i showcooking na samoj lokaciji.

Ako ste osoba koja organizira rođendan, predsvadbeni domjenak, krštenje, godišnjicu ili bilo koju drugu vrstu privatne proslave, oni će se pobrinuti za vrhunsko gastro iskustvo u obliku finger fooda, toplih jela, domaćih kolača i deserata, najma dodatne opreme i profesionalne usluge posluživanja jela i pića.

[caption id="attachment_387073" align="aligncenter" width="750"] Catering Zvona, vjenčanja[/caption]

Za mladence će organizirati kompletni svadbeni paket s ponudom atraktivnih lokacija, personaliziranim jelovnikom, slatkim stolom, dekoraciju i uslugu posluživanja. Njihova specijalnost su naizgled nemogući eventi poput svadbe u Dubrovniku koja je trajala čak 3 dana, svadbe u Trilju, Voštanama na 800 metara visine, svadbe u gimnastičarskoj dvorani i mnoge druge spektakularne svečanosti.

Inspiraciju crpe kroz praćenje svjetskih event i gastro trendova ali njeguju i tradiciju autohtonim hrvatskim jelima u svojim jelovnicima.

Mala obiteljska priča tako se pretvorila u ozbiljan poduzetnički biznis koji iz godine u godinu sve više raste, nudeći poslovnim i privatnim klijentima evente koje će zasigurno htjeti ponoviti.