Aktualno
StoryEditor

Čitateljicama Lider trenda 25 posto popusta na sve usluge Bliss Instituta

09. Srpanj 2017.

Ljetni Lider trend je na kisocima, a uz pregršt zanimljivih tema, razgovora, reportaža, savjeta – donosi i darove svim čitateljicama.

Bliss Institut Zagreb pripremio je poseban dar – 25 posto popusta na sve usluge čitateljicama Lider trenda. Popust se ne odnosi na akcijske cijene tretmana i pakete usluga.

Jedan od tretmana koji ne bi trebale propustiti jest intenzivni tretman Carita Lagoon Hydration koji koristi koncentrate morskih algi iz dragocijenog izvora lagune Francuske Polinezije, upravo zato što je lagunska voda najsličnija našoj plazmi te ju koža apsorbira sa izuzetnom lakoćom i uzima najbolje iz nje. Trenutna rehidracija, osjećaj lakoće i ugode prilikom apliciranja proizvoda, manualne masažne i drenažne tehnike samo su neki od benefita koje osigurava Carita INNERGY tehnologija. Kombu ekstrakt zaštiti će mitohondrije i stimulirati cirkulaciju i protok kisika do stanica, a flavonoidi slatke naranče blokirati će štetan utjecaj slobodnih radikala. U lagunsku vodu potpuno ćete uroniti pomoću maske Bain des Lagoons koja sadrži ukapsulirane vitamine i minerale koji se oslobađaju na temperaturi našeg tijela.

>>>Ljetni Lider trend daruje pet čitatelja njegujućim Dove proizvodima

Tretman možete iskusiti i u kombinaciji sa revolucionarnim Carita Cinetic Lift Expert aparatom, gdje koristi čak 3 aplikacije kao što je ultrazvučno čišćenje lica Skin Refinerom, masažu galvanskom strujom pomoću Metalic Gloves i L.E.D. svjetlost za maksimalnu apsorpciju seruma i predivan zdravi sjaj kože.

Smješten u samom srcu Zagreba, Bliss institut idealno je mjesto u kojem se istovremeno možete pobrinuti za vlastito zdravlje i kvalitetno opustiti.

Početkom 2016. postali su prvi Carita i Decléor institut u regiji. Time su obogatili svoju ponudu vrhunskim proizvodima i tretmanima koji se odlikuju savršenom kombinacijom luksuza, profinjenosti, sofisticiranosti ali i vještine najboljih kozmetičkih stručnjaka ljepote, među kojima su sada i zlatne ruke Bliss tima.

Jedna od pet vodećih kozmetičkih grupacija svijeta, koja je prisutna u najprestižnijim svjetskim centrima ljepote poput Rima, Pariza, New Yorka i Londona od sada je dostupna i u Bliss institutu. Profesionalna usluga i stručnost vrhunski educiranih Bliss terapeuta koži će, kao najvećem organu našeg tijela, dati upravo ono što joj je potrebno kako bi postala i ostala zdrava i lijepa, a tijelo zadržalo svoju vitalnost i njegovan izgled. Zlatne ruke Bliss tima imaju sve što Vam je potrebno, a ljubav prema ljudima i poslu jamči besprijekorne i brze rezultate te novu kvalitetu življenja.

19. travanj 2024 00:34