Aktualno
StoryEditor

Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno u TOP 5 Poslodavaca Partnera

17. Srpanj 2019.

Tvrtki Coca-Cola HBC Hrvatska i ove je godine dodijeljen certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima tvrtke SELECTIO.

Coca-Cola HBC Hrvatska dio je projekta Certifikat Poslodavac Partner od 2006. godine te svake godine iznova potvrđuje predanost kvaliteti upravljanja zaposlenicima, a u ovogodišnjoj certifikaciji tvrtka je postigla impresivan rezultat od čak 97% bodova. Time se Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno svrstala među TOP 5 Poslodavaca Partnera, odnosno među tvrtke koje ostvaruju najviše rezultate pri ocjeni HR procesa unutar samog projekta Certifikat Poslodavac Partner.

Coca-Cola HBC Hrvatska postigla je u ovogodišnjem procesu certifikacije maksimalan broj bodova u područjima Upravljanje učinkom i Usavršavanje i razvoj, time demonstrirajući svoju kontinuiranu predanost razvoju zaposlenika. Radni učinak Coca-Colinih zaposlenika se procjenjuje na kvalitetan i sustavan način te se, sukladno potrebama i interesima zaposlenika, za njih definiraju individualni razvojni planovi koji im omogućavaju kontinuirani napredak i razvoj znanja i vještina, a u protekloj godini svi su zaposlenici sudjelovali u nekom od dodatnih oblika usavršavanja, dok su u prosjeku sudjelovali u čak preko 50 sati edukacija.

U Coca-Coli su također usmjereni na davanje svog doprinosa zajednici te na pružanje prilika mladima, pa im tako kroz brojne programe poput Coca-Colina podrška mladima pomažu u stjecanju poslovnih i životnih znanja i vještina, dok u sklopu programa poput ljetne prakse Coke Summership studentima pružaju priliku raditi s Coca-Colinim mentorima na konkretnim projektima te tako stjecati neprocjenjiva iskustva i vještine.

Nela Bučević, direktorica Odjela za ljudske potencijale Coca-Cole HBC Adria, primila je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Ponosni smo što je tvrtka SELECTIO i ove godine prepoznala naše napore u području upravljanja učinkom te usavršavanja i razvoja naših zaposlenika. Čvrsto vjerujemo kako je poticanje kvalitete i osiguranje zadovoljstva naših zaposlenika najvrijednije ulaganje u održivost i budućnost naše tvrtke. Kako bismo na najbolji način odgovorili na potrebe naših zaposlenika kreirali smo prilagođene osobne razvojne planove koji određuju obuku i usavršavanje u kojima će sudjelovati. Posebno bih istaknula naše programe ubrzanoga razvoja i pripreme za buduća radna mjesta Fast Forward, kroz koje su mnogi naši zaposlenici s potencijalom vođe stekli vještine i znanja potrebna za preuzimanje neke od vodećih pozicija u tvrtki. Ovo je samo dio naših napora u području osiguranja poželjnog radnog mjesta za zadovoljne i sretne zaposlenike. Svjesni smo kako su ljudi naš najvrjedniji potencijal, a naš je poslovni uspjeh izravna posljedica njihove stručnosti, uključenosti i predanosti te ćemo stoga u budućnosti ljestvicu izvrsnosti u području upravljanja ljudskim resursima postavljati još više,“ istaknula je Nela Bučević, direktorica Odjela za ljudske potencijale Coca-Cole HBC Adria.

Trenutno je 61 nositelj Certifikata u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

20. travanj 2024 17:17