Aktualno
StoryEditor

Čokoboj: Liderovci se nisu mogli dogovoriti. Čitatelji, izaberite najpoželjniju hrvatsku čokoladu!

13. Travanj 2019.

U Liderovoj redakciji postoji nekoliko slatkih punktova za krizne trenutke kad nam od posla padne razina šećera u krvi. Nađe se tu čokoladica, bombona i keksa mnogih hrvatskih proizvođača, nismo izbirljivi!

Sadržaj slatkih ladica često ‘dobije noge‘ (počinitelji skrušeno i javno priznaju svoj krimen ako ih se uhvati na djelu), a svatko ima svog favorita.

Redakcijski ‘sukob‘ oko čoko-ladice dao nam je ideju da pokrenemo dvoboje najpoznatijih hrvatskih čokoladnih brendova kako bismo napokon riješili dvojbu koji je od njih doista najbolji. Svjesni težine i ozbiljnosti ovog zadatka, redakcijski žiri zasukao je rukave i tjednima vrijedno tamanio, pardon, analizirao, mnoge uzorke. Teškom mukom odabrano je osam slatkih, čokoladnih četvrtfinalista.

Evo četvrtfinalnih parova:

Ponedjeljak: Bananko (Kraš) vs. Rum pločice (Kandit)

U prvom čokoboju, pobjedu je odnijela Kanditova Rum pločica koja se plasirala u polufinale.

Utorak: Braco i Seka (Zvečevo) vs. Životinjsko carstvo (Kraš)

Drugoplasirani polufinalist je Životinjsko carstvo koji je porazio i Bracu i Seku.

Srijeda: Mikado s rižom (Zvečevo) vs. Kandi čokolada s lješnjakom (Kandit)

Pobjedu u trećem Čokoboju odnijela je čokolada Kandi s lješnjakom svladavši opasnog protivnika Mikado s rižom.

Četvrtak:  Bajadera (Kraš) vs. Praline (Kandit)

Nakon što su Praline odnijele pobjedu nad Bajaderom, u Liderovom Čokoboju na život ili šećer ostala su još dva para: Rum pločica i Praline te Životinjsko carstvo i Kandi s lješnjakom.

Prvo smo suočili dva Kanditova favorita - Rum pločice i Praline. Naši su se čitatelji odlučili za čokoladu s gusarskim alkoholnim pićem.

Pretposljednji dvoboj, uoči velikog finala koje se održava idućeg tjedna, vode Životinjsko carstvo i Kandi s lješnjakom.

Liderovi čitatelji na Facebooku su rekli svoje - Kandi s lješnjakom ide u finale, suočen s opasnim protivnikom Rum pločicom.

 

21. travanj 2024 14:13