Aktualno
StoryEditor

Croatia Airlines - Pogledaj u oblake!

02. Svibanj 2018.

I ovaj mjesec Croatia Airlines nudi vam povratne aviokarte po promotivnim cijenama za popularne destinacije. Ovaj put poletjeti možete u Sarajevo i Skoplje već od 109 eura, a za Mostar već od 89 eura.

Iz Zagreba možete otputovati u Sarajevo dvaput na dan, osim subotom, jedanput. Stoga prošetajte Baščaršijom i uživajte u izvrsnoj ponudi nekog šarmantnog lokala. Croatia Airlinesom, također svaki dan, možete otputovati iz Zagreba u Skoplje. Makedonska metropola, poznata po bogatoj enogastronomskoj ponudi i gradskim znamenitostima, dočekat će vas također raširenih ruku. A zaputiiti se možete i na obližnje Ohridsko jezero. Poletite i na novoj liniji Zagreb - Mostar, četvrtkom i nedjeljom, a iz Mostara u Zagreb, petkom i ponedjeljkom. Letovi će se u iste dane obavljati i tijekom zime.

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Posjetite Croatia Airlines ili m.croatiaairlines.hr i pratite ponude!

27. travanj 2024 18:08