Aktualno
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj

29. Kolovoz 2017.

Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za utorak, 29. kolovoza:

ZAGREB - Brifing za predstavnike medija na temu uvođenja informatike kao obveznog predmeta u osnovne škole. O temi će govoriti ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak i pomoćnica ministrice Lidija Kralj (10 sati, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, dvorana na 4. katu, Donje Svetice 38).

ZAGREB - Odbor za rad, mirovinski sustav i socijalno partnerstvo održat će sjednicu na temu "Diskriminira li Vlada Republike hrvatske javne službe?". Na tematsku sjednicu pozvani su svi relevantni predstavnici ministarstva, sindikata i drugih (11 sati, dvorana Ivana Mažuranića, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

OSIJEK - Potpisivanje ugovora o javnoj nabavi roba za nabavu linearnog akceleratora za potrebe Kliničkog bolničkog centra Osijek, kojeg će Ministarstvo zdravstva kao javni naručitelj sklopiti s odabranim ponuditeljem Eurokontakt d.o.o., Zagreb. Uz ministra zdravstva Milana Kujundžića potpisivanju ugovora nazočit će i državni tajnik Željko Plazonić (11 sati, Klinički bolnički centar Osijek).

19. travanj 2024 17:36