Aktualno
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj

13. Srpanj 2017.

Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za četvrtak, 13. srpnja:

ZAGREB - Nastavak sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati, Trg Sv. Marka 6). Sabor će sjednicu nastaviti raspravom o Mostovu prijedlogu izmjena i dopuna Ovršnog zakona, koji je Vlada prihvatila, ali i na njega podnijela 13 amandmana.

ZAGREB - Sjednica Vlade Republike Hrvatske (13 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2), na kojoj će među ostalim biti riječi o prijedlogu zaključka o načinu osiguranja sredstava za nabavu lijeka Dinutuximab beta Apeiron za djecu koja boluju od visokorizičnog neuroblastoma.

ZAGREB - Nastavak sjednice saborskog Odbora za pravosuđe (13 sati, dvorana Ante Starčevića, Trg Sv. Marka 6). Nakon što je u srijedu odgođena sjednica saborskog Odbora za pravosuđe, na kojoj se trebao raspraviti prijedlog Đure Sesse kao kandidata za predsjednika Vrhovnog suda kojeg predlaže Predsjednica Republike, članovi tog Odbora usuglasili su se da će se ona nastaviti u četvrtak, do kada bi im trebala biti dostavljena Sessina imovinska kartica.

ZAGREB - Sjednica saborskog Odbora za informiranje, informatizaciju i medije na čijem je dnevnom redu prijedlog odluke o razrješenju članice i predsjednice Vijeća za elektroničke medije Mirjane Rakić, o razrješenju članice tog vijeća Vesne Roller te o imenovanju predsjednika i dijela članova Vijeća za elektroničke medije. Na dnevnom redu sjednice je i utvrđivanje prijedloga odluke o razrješenju članova Nadzornog odbora HRT-a koje imenuje Hrvatski sabor, te utvrđivanje teksta natječaja za izbor četiri člana Nadzornog odbora HRT-a (8 sati, dvorana Janka Draškovića, Trg Sv. Marka 6)

20. travanj 2024 04:41