Aktualno
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj

12. Lipanj 2017.

Najavljujemo najvažnije događaje u Hrvatskoj za ponedjeljak, 12. lipnja.

ZAGREB - Hrvatski sabor u ponedjeljak će zasjedanje nastaviti raspravom o izmjenama i dopunama Zakona o lovstvu, a ovoga će tjedna zasjedati do blagdana Tjelova, dakle i u utorak i u srijedu. Na novoj sjednici, koja je počela prošlog tjedna i na kojoj je potvrđeno sedam novih članova Vlade HDZ-a i HNS-a, zastupnike čeka puno posla, o čemu svjedoči i dnevni red na kojemu je više od 130 točaka.

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sastat će se s ministrima zdravstva i državne imovine Milanom Kujundžićem i Goranom Marićem te s državnim tajnikom Ministarstva gospodarstva Mariom Antonićem i razgovarati o Imunološkom zavodu. (10,30 sati, zgrada Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1)

ZAGREB - Dodjela Godišnje nagrade "Luka Ritz" za promicanje tolerancije i škole bez nasilja. Dobitnik nagrade u kategoriji srednjih škola je učenik Karlo Korona koji je time ostvario pravo na godišnju stipendiju Ministarstva u iznosu od 12 tisuća kuna. U kategoriji osnovnih škola nagradu i stipendiju osvojio je učenik Dražen Oršuš iz OŠ Ludbreg. Posebno priznanje dodijelit će se učeniku Franu Markulinu iz Tehničke škole Ruđera Boškovića u Zagrebu. (12 sati, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38,)

23. travanj 2024 19:43