Aktualno
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj

25. Siječanj 2018.

Najavljujemo najvažnija političko-gospodarska događanja u Hrvatskoj za četvrtak, 25. siječnja 2018:

VELIKO TRGOVIŠĆE/KLANJEC - Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović posjetit će rodnu kuću prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana u Velikom Trgovišću (9 sati) te potom, u Klanjcu, obići pogone tvrtke Predionica Klanjec d.o.o. (9,35 sati, Novodvorska 7) i položiti vijenac kod spomenika hrvatskoj himni u Zelenjaku (9,55 sati).

HUM NA SUTLI/KRAPINA - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sastat će se s gospodarstvenicima i obrtnicima Krapinsko-zagorske županije (10,50 sati, Zgrada općine, Hum na sutli 175), nakon čega će prisutvovati potpisivanju Ugovora o darivanju državne imovine Krapinsko-zagorskoj županiji (12,20 sati, Krapinsko-zagorska županija, Magistratska 1).

ZAGREB - Nastavljena će biti 7. sjednica Hrvatskoga sabora (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg Svetog Marka 6).

ZAGREB - U Hrvatskom saboru Klub zastupnika Hrvatske seljačke stranke (HSS) i zastupnik Ivan Lovrinović održat će konferenciju za novinare na temu: "Konačni prijedlog zakona o izmjeni i dopuni Zakona o šumama". Na konferenciji za novinare govorit će zastupnici Krešo Beljak, Ivan Lovrinović i Davor Vlaović (10 sati, dvorana "Ivan Kukuljević", Trg sv. Marka 6).

24. travanj 2024 21:20