Aktualno
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj - ‘Pokušaj otimanja imovine HND-u‘

07. Kolovoz 2019.

Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za srijedu 7. kolovoza:

ZAGREB - Ukupni depoziti kod poslovnih banaka, koji obuhvaćaju depozitni novac te štedne i oročene depozite, nastavili su rasti i na mjesečnoj i na godišnjoj razini premašivši na kraju lipnja 290 milijardi kuna, pokazuju podaci Hrvatske narodne banke. U odnosu na svibanj ti su depoziti veći za 2,2 milijarde kuna ili 0,8 posto, dok su u odnosu na kraj lipnja 2018. godine veći za gotovo 14,3 milijarde kuna ili 5,2 posto.

ZAGREB - Na konferenciji za medije predstavit će se predsjednički kandidat Dejan Kovač na temu "Transparentno trošenje javnog novca kreće od vrha" (10 sati, Paviljon na Zrinjevcu). Uz Dejana Kovača, na konferenciji za medije govoriti će i Dario Hrebak, potpredsjednik HSLS-a i gradonačelnik Bjelovara.

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjednice Kluba gradskih zastupnika Građansko-liberalnog saveza (GLAS) i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU-a) Anke Mrak – Taritaš na temu Generalnog urbanističkog plana (GUP) Grada Zagreba (11 sati, Stara gradska vijećnica, Ulica sv. Ćirila i Metoda 5 (prizemlje), Vjenčana dvorana I).

ZAGREB - Konferencija za medije "Pokušaj otimanja imovine HND-u" na kojoj će vodstvo HND-a javnost upoznati s pokušajem otimanja imovine Hrvatskom novinarskom društvu na temelju krivotvorenih dokumenata (11 sati, u Klubu Novinarskog doma, Perkovčeva 2). Na konferenciji će govoriti predsjednik HND-a Hrvoje Zovko, potpredsjednica HND-a Danka Derifaj, potpredsjednik HND-a Branko Mijić i članica Izvršnog odbora HND-a Slavica Lukić.

25. travanj 2024 17:37