Aktualno
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj - predaja primjedbi i prijedloga na GUP Grada Zagreba

12. Kolovoz 2019.

Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za ponedjeljak 12. kolovoza:

ZAGREB - U povodu Međunarodnog dana mladih, Savjet mladih Grada Zagreba organizira predstavljanje javnog poziva za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja "Mladi Gradonačelnik Grada Zagreba 2019" (11 sati, Gajeva 2). Cilj je programa popularizacija participacije mladih u društvu te nagrađivanje za idejna rješenja novih projekata za mlade u Gradu Zagrebu. Kandidirati se mogu osobe od 15 do 30 godina, a među ostalim, za dodjelu priznanja pišu i esej na temu "Da sam ja Gradonačelnik/ca".

ZAGREB - Predstavnici Udruge građana Siget i građani će u gradske službe na Trgu Stjepana Radića 1 urudžbirati 1317 potpisanih primjedbi i prijedloga na GUP Grada Zagreba. Te su potpisane primjedbe prikupljene u Sigetu i na Hipodromu (8,30 sati, Trgu Stjepana Radića 1).

PULA - Na konferenciji za novinare u sjedištu Istarske županije najavit će se program viteške igre "Trka na prstenac” koja će po 44. put u Barbanu održava od 16. do 18. kolovoza (10 sati, prostori Istarske županije, sala Mijo Mirković-Mate Balota).

25. travanj 2024 07:20