Aktualno
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj: Predstavljanje Uberovog centra za konzultacije

10. Svibanj 2018.

Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za četvrtak, 10. svibnja: 

ZAGREB - Sjednica Hrvatskog sabora, (9,30 sati, Trg sv. Marka 7)

ZAGREB - Sjednica Vlade RH (10 sati, Trg sv. Marka 2)

ZAGREB - Građanska inicijativa ‘Narod odlučuje‘ održat će ispred zgrade Hrvatskoga sabora konferenciju za novinare u vezi s, kako kažu iz inicijative, "ograničavanjem prava na referendum" (11 sati, ispred Hrvatskog sabora, Trg Svetog Marka).

ZAGREB - Hrvatska komora medicinskih sestara održat će konferenciju za novinare i svečano otvorenje novouređenog stambenog prostora  namijenjenog  besplatnom smještaju bolesnih medicinskih sestara i tehničara koji dolaze iz drugih gradova u Zagreb na liječenje. Prostorije u Hrvatskoj komori medicinskih sestara namijenjene boravku teško bolesnih članova, otvorit će ministar zdravstva dr. Milan Kujundžić (8,30 sati, Maksimirska 109/1.)

SKRAD - Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković sudjelovat će na svečanom potpisivanju dodatka Ugovora o dodjeli sredstava za sufinanciranje rada Zimske službe na nerazvrstanim cestama Primorsko-goranske županije. Ugovore će potpisati predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić s gradonačelnicima i načelnicima goranskih gradova i općina. Potpisanim ugovorima osigurat će se više od 7,5 milijuna kuna za nadoknadu troškova rada Zimske službe nastalih tijekom zimskog nevremena i obilnih padalina, a kojim su bila pogođena područja gradova Čabra, Delnica i Vrbovskog, te općina Skrad, Brod Moravice, Fužine, Lokve, Mrkopalj i Ravna Gora. (14,30 sati, Dom kulture, Ulica Josipa Blaža 8a)

ZAGREB - Predstavljanje novog Uberovog centra za individualne konzultacije. Centar se otvara kako bi se vozačima na Uber platformi olakšao proces prilagodbe na Zakon o prijevozu u cestovnom prometu i što brže i jednostavnije stjecanje licenci i dozvola. Tijekom obilaska centra predstavnicima medija obratit će se direktor Ubera za jugoistočnu Europu Davor Tremac (13 sati, paviljon 11a Zagrebačkog velesajma).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu 20. obljetnice poslovanja i predstavljanja revidiranih poslovnih rezultata KentBanka za 2017. godinu i prvi kvartal 2018. godine (11 sati, Hotel Esplanade, Mihanovićeva 1).

19. travanj 2024 23:07