Aktualno
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj - rasprava o povećanju kvota za zapošljavanje stranaca

27. Srpanj 2017.

Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za četvrtak, 27. srpnja:

ZAGREB - Sjednica Vlade (10 sati, Banski dvori). Na dnevnom redu sjednice su smjernice fiskalne i ekonomske politike za razdoblje 2018. - 2020., te, među ostalim, prijedlog izmjena godišnje kvote dozvola za zapošljavanje stranaca za 2017.  Ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavić rekao je krajem prošlog tjedna da će Hrvatska za dvije tisuće dozvola povećati kvotu za uvoz radne snage u građevinarstvu za 2017.

ZAGREB - Predstavljanje financijskih rezultata INA Grupe za prvih šest mjeseci 2017. Rezultate će predstaviti predsjednik Uprave INE Zoltán Áldott i glavni financijski direktor Ákos Székely. (11.00 sati, Upravna zgrada INE, Avenija V. Holjevca 10).

KARLOVAC - Na konferenciji za medije će se predstaviti svjetska kampanja za očuvanje mora od otpada, koju je pokrenula Europska komisija pod nazivom "Svjetski akvariji protiv otpada u moru". U kampanju se, na inicijativu informativnog centra Europe Direct Karlovac (EDIC Karlovac), uključila i Javna ustanova Aquatika (10 sati, Kongresna dvorana Aquatike, Ulica Branka Čavlovića Čavleka 1a).

27. travanj 2024 05:39