Aktualno
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj - Seminar Kako uspješno poslovati na ruskom tržištu

25. Veljača 2019.

Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za ponedjeljak 25. veljače:

KONAVLE - Ministar državne imovine Goran Marić boravit će u radnom posjetu Općini Konavle. U povodu obilježavanja početka radova na tvrđavi Prevlaka od strane DPDS-a u 11 sati predviđen je obilazak tvrđave u pratnji načelnika Bože Lasića sa suradnicima, a u 11,30 sati predviđene su izjave za medije.

ZAGREB - U povodu bojkota Hrvatske radio-televizije (HRT) kojemu se priključilo 40-ak udruga, novinara, sindikata, političkih stranaka i političara, nevladina udruga Gong organizira konferenciju za novinare u prostorijama Udruge (10 sati, Trg bana Josipa Jelačića 15/IV ). Na konferenciji za novinare govoriti će Jelena Berković, izvršna direktorica Gonga, Nikola Baketa, član Programskog vijeća HRT-a i Mijat Stanić, predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata.

ZAGREB – Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić održat će uoči sjednice zagrebačke Gradske skupštine konferenciju za novinare na temu Akti gradonačelnika (12 sati, Gradska uprava, Trg Stjepana Radića 1).

ZAGREB – Konferenciju za novinare uoči sjednice zagrebačke Gradske skupštine održat će Klub zastupnika SDP – NH!PS, na temu "Nalazi li se Grad Zagreb pred blokadom i kako se Grad Zagreb odnosi prema svojoj imovini". Na konferenciji će sudjelovati predsjednik zagrebačke organizacije SDP-a Gordan Maras i zastupnici u Gradskoj skupštini Matej Mišić (SDP) i Renato Petek (NH!PS), (10,30 sati, prostorije zagrebačkog SDP-a, Praška 2/I, Zagreb).

ZAGREB - Deveta Međunarodna energetska konferencija o biomasi i obnovljivim izvorima energije u organizaciji Hrvatskog drvnog klastera, koju će otvoriti ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić. (10,00 sati, Hotel Westin, Izidora Kršnjavoga 1).

ZAGREB - U organizaciji Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti održat će se predavanja guvernera Hrvatske narodne banke Borisa Vujčića o perspektivama ulaska Hrvatske u eurozonu (12,00 sati, HAZU, Trg N. Š. Zrinskog 11).

ZAGREB - U Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) sjednica Poslovnog vijeća za gospodarsku suradnju s Ruskom Federacijom i seminar „Kako uspješno poslovati na ruskom tržištu“ (11 sati, Vijećnica HGK, Rooseveltov trg 2). Nazočnima će se uvodno obratiti predsjednik HGK Luka Burilović i veleposlanik Ruske Federacije Anvar Azimov. Godišnji plan rada Vijeća predstavit će novi predsjednik Vijeća, predsjednik Uprave tvrtke AD Plastik Marinko Došen, dok će rad Predstavništva HGK u Moskvi predstaviti direktor Predstavništva Jakov Despot.

27. travanj 2024 00:24