Aktualno
StoryEditor

Darivanje: Tri čitatelja vodimo na Zagrebački sajam nautike

08. Veljača 2017.

Zagrebački sajam nautike održat će se od 22. - 26. veljače na Zagrebačkom velesajmu.

Nautika unazad nekoliko godina bilježi stabilan rast izlagačkog segmenta, a od prošle godine i skokovit porast posjetitelja. Razlog tome je odlična i uvijek inovativna izložbena ponuda koja u veljači formira pravu marinu u srcu Zagreba.

Za ovu godinu predstavljene su dvije velike novosti:  najveće izdanje Nautike u posljednjih sedam godina u čak šest paviljona i najveći brod ikada izložen na Nautici. Riječ je o atraktivnom sport cruiseru PearlSea 56 dugačkom 17 metara.

Tri najsretnija čitatelja Lider Trenda darujemo s po dvije ulaznice za Zagrebački sajam nautike koji se održava od 22. - 26. veljače na Zagrebačkom velesajmu.

Svoje podatke pošaljite nam do ponedjeljka 13. veljače u 12 sati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., uz naznaku ‘Nautika‘.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=lXeHIu_3pBQ[/embed]

"Ploviti, otkrivati, živjeti"  slogan je sajma Nautike, koji posjetitelje vode u salonsku postavu vrhunske ponude više od 100 plovila iz Hrvatske i inozemstva: jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi.

Jedini kontinentalni sajam nautičke branše u Hrvatskoj odlikuje se poslovnom profiliranošću.

Vrijednost sajma prepoznali su i hrvatski brodograditelji kao mjesto gdje hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo, oduševljava posjetitelje i buduće nautičare.

Prošlogodišnja brojka od 25.582 posjetitelja dokazuje i pozicionira Zagrebački sajam nautike kao središnje mjesto susreta nautičke branše u Hrvatskoj i regiji.

19. travanj 2024 16:26