Aktualno
StoryEditor

Dealshaker Expo Zagreb: Veliki sajam o industriji kriptovaluta u subotu

15. Veljača 2018.

U subotu, 17. veljače u City Plaza centru održava se Dealshaker Expo Zagreb, jedan od najvećih događaja na našim prostorima vezan za tržište kriptovaluta na kojem će biti oko stotinu izlagača iz desetak zemalja regije. Svoj dolazak na Expo u Zagreb najavilo je i nekoliko tisuća posjetitelja iz 23 države i gotovo svih kontinenata. Razlog tolikom interesu od strane građana i kompanija vezan je za brzorastuću industriju kriptovaluta koja je postala nezaobilazna tema, kako u medijima i poslovnim krugovima, tako i kod građana.

>>>Njemačka i Francuska ‘vjeruju’ u nove prilike s kriptovalutama

Na jednom od prvih događaja ovakve vrste u ovom dijelu Europe možete se upoznati s Dealshaker.com, prvom svjetskom e-commerce platformom koja prihvaća kriptovalutu kao sredstvo plaćanja. Platforma je nastala u veljači 2017. godine i danas preko iste svoje proizvode i usluge nudi više od 58.000 tvrtki te više od 300.000 građana. Yahoo Finance navodi da će Dealshaker platforma u potpunosti preoblikovati budućnost e-commerce poslovanja i način kupovanja putem interneta.

Ono što Dealshaker platformu čini specifičnom je da tvrtkama i građanima nudi oglašavanje kojim pristupaju višemilijunskom tržištu potrošača koji su visoko motivirani kupovati upravo na toj platformi.

>>>Sberbank planira trgovati kriptovalutama izvan matične Rusije

Ovim Expom Zagreb je, uz Bangkok i London, među prvim gradovima u svijetu koji organiziraju ovakvu manifestaciju, što pokazuje koliko je velik interes građana i poduzetnika za Dealshaker platformom i tržištem kriptovaluta u regiji.

Na pitanje kako participirati u ovom revolucionarnom načinu trgovine, odgovore potražite u subotu na Dealshaker Expo-u u Zagrebu.

24. travanj 2024 02:53