Aktualno
StoryEditor

Još uvijek stignete! Pripremite se za e-Račune!

26. Lipanj 2019.

Poznato je već da od sljedećeg ponedjeljka, 1. srpnja, na snagu stupa obveza korištenja e-Računa u postupcima javne nabave. Dakle, zbilja je „5 do 12“, no još uvijek stignete reagirati i osigurati da vaše poslovanje funkcionira prema Zakonu.

Za pravilno upravljanje e-Računima, INPRO d.o.o. razvio je sustav koji omogućuje jednostavnu izradu digitalne arhive, pretragu, odobravanje, ovjeravanje i elektroničko potpisivanje svih vaših e-Računa.

Kontaktirajte nas i najbrže moguće ćemo vam pomoći da do 1. srpnja budete spremni.

Jednostavan za upravljanje

Novo razvijeni modul unutar Hivergen DMS sustava za uvoz i ovjeru e-Računa omogućuje jednostavno upravljanje e-Računima za svakog korisnika, a samim time je zakonski ispravan oblik za izdavanje računa te je u potpunosti siguran. Korisnicima je olakšan brzi uvoz e-Računa sa servisa FINA i Moj e-Račun, čime se ubrzava cjelokupni poslovni proces.

Kvalitetnim upravljanjem e-Računima, štedi se novac i vrijeme jer račun nije potrebno papirnato arhivirati.

Kontrolirani ulazni e-Računi

Hivergen DMS omogućuje jednostavnu kontrolu ulaznih e-Računa te je olakšano njihovo evidentiranje. Korištenjem modula, ulazni e-Računi spremaju se u jednu bazu te su dohvatljivi bez obzira na vrijeme ili lokaciju. Prema tome, nema potrebe brinuti o pohrani e-Računa jer ih sustavom spremate na željeno mjesto. Na taj način je i ostvarivo praćenje, ovjeravanje i elektroničko potpisivanje svih e-Računa.

Uz to, ostvariva je i prilagodba svakom poslovnom subjektu kao i pretraga e-Računa prema željenim opisnim poljima koja su definirana od strane pravnih subjekata. Automatizacija tijeka procesa ovjere i obrade e-Računa je također ostvariva na jednostavan način, a dohvat e-Računa je u potpunosti besplatan.

Kompatibilnost s drugim servisima

Modul Uvoz i ovjera e-računa spaja se na servise Moj e-Račun i FINA e-Račun gdje se ulazni e-Računi automatski skidaju u Hivergen DMS sustav pritom stvarajući arhivu u kojoj korisnik može obraditi svaki e-Račun prema unaprijed utvrđenim zadacima.

INPRO d.o.o. | www.inpro.hr

19. travanj 2024 20:24