Aktualno
StoryEditor

Deloitte Private: Održana svečana dodjela priznanja najuspješnijim hrvatskim tvrtkama

24. Studeni 2017.

U sklopu četvrtog okupljanja Deloitte Private Kluba, u prostoru zagrebačkog Velvet Caféa održana je sinoć svečana dodjela priznanja najuspješnijim hrvatskim tvrtkama, koje su se ove godine plasirale na Deloitteovu listu 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki Srednje Europe. Rezultate istraživanja predstavio je Zlatko Bazianec, partner u Deloitteovom odjelu za poslovno savjetovanje i rukovoditelj hrvatskog ureda. Ovogodišnji dobitnici su tvrtke Rimac Automobili, Code Consulting, Telum, Profico, Undabot, Hangar 18, Gauss, Infinum, Q i Merit Media.

>>>Deloitte objavio natjecanje za 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki

Voditelji Deloitteove Private inicijative - Dražen Nimčević, partner i Natko Sertić, direktor u Deloitteovom odjelu za porezno savjetovanje uručili su priznanja dobitnicima. Prema kategoriji ‘Zvijezde u usponu’ istaknuta je tvrtka Merit Media iz Zagreba, koja je na 9. mjestu te tvrtka Q, koja se našla na 2. mjestu u okviru ove kategorije.

[caption id="attachment_306377" align="aligncenter" width="750"] Natko Sertić[/caption]

U glavnoj kategoriji 50 najbrže rastućih tvrtki Srednje Europe,ovogodišnji pobjednik je tvrtka Rimac Automobili iz Svete Nedjelje, koja je zauzela 10. mjesto na listi.

Nagrađena je i tvrtka Infinum, koja je na 49. mjestu te je već četvrti put plasirana na listi od 2013. godine. Nagradu je preuzeo Matej Špoler, tehnički direktor Infinuma te tom prigodom istaknuo da imaju kontinuirani rast i da se mogu samo nadati da će se u budućnosti naći među top pet tvrtki.

[caption id="attachment_306376" align="aligncenter" width="750"] Zlatko Bazianec[/caption]

- Infinum je osvojio Deloitteovu nagradu 2013., 2014. i 2015. godine, pa smo 2016. godine napravili kratku pauzu i sad smo ju opet osvojili. Posebno sam ponosan jer nije lako četiri puta osvojiti tu nagradu, imali smo zaista rast kroz prošlih pet godina. Isto tako, Infinum nije mlada tvrtka, postoji već 12 godina i zaista sam ponosan na sve moje kolege i sve zaposlenike, što smo uspjeli to ostvariti, rekao je Matej Špoler.

>>>FOTO: Treće okupljanje Deloitte Private kluba

Na 45. mjestu najbrže rastućih tvrtki je Gauss iz Vukovara, na 40. mjestu je koprivnička tvrtka Hangar 18, a na 35. mjestu je tvrtka Undabot. Sljedeća na listi je splitska tvrtka Profico, koja je na 28. mjestu. Zatim, na 25. mjestu je zadarska tvrtka Telum, a 22. mjesto zauzela je tvrtka iz Vukovara, Code Consulting.

23. travanj 2024 14:54