Aktualno
StoryEditor

Deset fantastičnih destinacija za put udvoje

31. Siječanj 2017.

Planirate li romantični bijeg udvoje ili naprosto bijeg od zime, donosimo popis destinacija o kojima vrijedi razmisliti.

Dubai

Super luksuzni Dubai mogli bi opisati kao najbolje od dva različita svijeta. Moderan, luksuzan i u potpunosti izgrađen iznutra, a opet tako prostran, raznolik i romantičan izvana, pišu na Putujmo jeftino.

Šri Lanka

Znate li da je Marko Polo opisivajući Šri Lanku rekao da je najbolji otok ove veličine na svijetu. Posebno bi istaknuli da je ovo odlična destinacija za ljubitelje egzotike i avanture.

Marrakesh

Na sjeveru Afrike nalazi se predivni Marakeš, mjesto koje izgleda kao da je još uvijek zatočeno u prošlosti. Ovaj dragulj Maroka ima predivne vrtove, raznoliku hranu i odlične oaze prepune luksuznih hotela.

>>> Topshop vjenčanice stižu na proljeće

Ibiza, Baleari

Ako ste mladi i želite da vaše bračno putovanje bude ispunjeno izlascima, uživanju u skupim hotelima i vodenim sportovima onda je divlja Ibiza savršen izbor za vaše putovanje.

Havaji

Havajski otoci jedni su od najljepših na svijetu, a ovo mjesto skriva na desete idiličnih lokacija za provesti honeymoon. Naša preporuka bi bila Honolulu.

Fiji

Teško je pronaći mjesto s tolikim brojem tako lijepih plaža. Ovo je skupa destinacija, ali isto tako ukoliko ju odlučite posjetiti garantiramo vam da nećete žaliti ni za jednom kunom potrošenom.

Miami

Po mnogima najljepši grad Amerike i mjesto s uvjerljivo najboljom klimom u Americi. Odličan izbor za izlaske, sunčanje i jednostavo bijeg od zime.

>>> Kako oporaviti kosu nakon ispadanja?

Aruba

Otok sreće i mjesto s najljepšim plažama. Jedino mjesto koje ima 365 dana sunca. Iako zvuči kao jedna od najskupljih destinacija Aruba je doista povoljna destinacija.

Bahami

Odlazak na Bahame jedna je od fantazija mnogih ljudi. Tešo je pronaći nešto ljepše od ružičastih plaža ovoga raja. Bahami su s razlogom omiljena destinacija Bill Gatesa, Mick Jaggera i Madonne.

Santorini

Čarobni mali vulkanski otok Santorini poznat je po predivnim zalascima sunca i čarobnim villama čisto bijele boje s plavim krovovima. Najbolje ponude putovanja na Santorini pogledajte ovdje.

Više na: Putujmo jeftino

19. travanj 2024 20:52