Aktualno
StoryEditor

DHL rangiran kao jedno od najboljih svjetskih mjesta za rad u 2018.

21. Listopad 2018.

DHL Express, svjetski lider u logistici i ekspresnoj dostavi, prepoznat je kao šesto najbolje mjesto za rad na globalnoj razini u 2018 u kategoriji poslodavca od strane Great Place to Work® i FORTUNE.  Svake godine, Great Place to Work®, globalna konzultantska tvrtka i tvrtka za analizu ljudi, procjenjuje radno iskustvo zaposlenika kroz njihov certifikacijski program. U 2018. godini više od 7.000 organizacija sudjelovalo je u procesu anketiranja, a predstavljaju glasove 12 milijuna zaposlenika širom svijeta. Od ukupnog broja odabrano je 25 najboljih svjetskih mjesta za rad. Kriteriji procjene temeljeni su na osnovnom, a to je povjerenje, analizirajući odnos zaposlenika s menadžmentom, drugim zaposlenicima i njihovim poslovima.

"U DHL Expressu gradimo svoju poslovnu strategiju temeljem naših motiviranih ljudi", kaže Ken Allen, CEO, DHL Express. "Vjerujemo da motivacija zaposlenika izravno dovodi do zadovoljstva kupaca i lojalnosti koja donosi poslovni uspjeh. Više od 100.000 zaposlenika naša su najveća vrijednost i upravo zato je zadovoljstvo vidjeti da ulaganja u naše ljude pokazuju održivi utjecaj. "

"Naša strategija upravljanja ljudskim potencijalima holistički gleda na razvoj zaposlenika", kaže Regine Buettner, Executive Vice President HR, Global & Europe, DHL Express. "Prilikom stvaranja prvog utiska klijenta, vodimo računa da zadovoljavamo potrebe naših zaposlenika kako bi svaki dan imali najbolji dan na poslu. "Respect & Result” načelo koje vodi naše akcije i odluke, odražava činjenicu da, dok uspostavljamo povjerenje unutar radne okoline, održavamo mentalitet visoke učinkovitosti. Kultura angažmana i priznanja ne događa se slučajno već smišljeno. Dok odjel ljudskih potencijala ima stratešku, poticajnu i konzultacijsku ulogu, od našeg se vodstva očekuje aktivno sudjelovanje u oblikovanju kulture i poticaju naših zaposlenika da isto primjenjuju u svakodnevnom poslu. "

"Čestitam najboljim svjetskim mjestima za rad. Veliki je izazov izgraditi kulturu visokog povjerenja koja je odlična za zaposlenike u mnogim zemljama širom svijeta. Ove organizacije imaju odlične vođe, usredotočene na izazov i dokazuju milijunima organizacija širom svijeta da je moguće stvoriti  poželjna  mjesto za rad za sve," kaže Michael Bush, CEO Great Place to Work.

17. travanj 2024 19:54