Aktualno
StoryEditor

Digitalna praksa nakon faksa i ostale radionice za studente na Danima komunikacije

25. Ožujak 2017.

Uz brojne svjetske predavače i programe namijenjene profesionalcima iz raznih branši, na Danima komunikacije, koji će se održati od 30. ožujka do 2. travnja u rovinjskom hotelu Lone, predviđen je i zanimljiv program za studente.

Digitalna praksa nakon faksa, Top lista digitalista i Zašto u novogodišnjoj noći nosimo crvene gaćice radionice su namijenjene studentima na kojima će moći saznati koje kompetencije je potrebno razviti kako bi se nakon fakulteta uspjeli probiti u digitalnoj branši, što se trenutno događa na rubu inovativnih tehnologija i komunikacije te o korištenju boja u komunikaciji, a ne o donjem rublju kako bi se moglo zaključiti iz naziva radionice.

>>> Na Dane komunikacija dolazi suosnivač Pirate Baya Peter Sunde

O vibracijama boja, emocijama koje izazivaju i njihovoj uporabi u osmišljanju marketinške kampanje za određeni event bit će riječi na interaktivnoj radionici Zašto u novogodišnjoj noći nosimo crvene gaćice koju će voditi Romana Lekić s Bernaysa. Radionicu Digitalna praksa nakon faksa vodit će Ida Pandur, osnivačica i CEO ENTG-a i Andrej Virant, copywriter i suvlasnik agencije Size, a seminar Top lista digitalista, koji donosi presjek najuzbudljivijih novih tehnologija u industriji kroz primjere komunikacije putem digitalnih kanala iz cijeloga svijeta, vodit će Martina Jelić, Digital Account Director McCanna Zagreb i Davor Runje, osnivač i direktor Drapa.

Redovnim studentima do 26 godinu uz predočenje indeksa osigurane su besplatne kotizacije.

18. travanj 2024 02:47