Aktualno
StoryEditor

Digitalna transformacija: PwC produbljuje partnerstvo s Microsoftom

04. Travanj 2017.

PwC mreža prošli je tjedan objavila planove za proširenje svog postojećeg partnerstva s Microsoftom na globalnoj razini. To će omogućiti svim PwC društvima diljem svijeta poboljšanje vlastite sposobnosti podrške klijentima u ostvarivanju digitalne i poslovne transformacije velikih razmjera koristeći Microsoftovu tehnologiju.

>>>Jon Terry iz PwC-a: Različitost i uključenost postale su ključno pitanje ugleda

PwC će klijentima širom svijeta pružati pomoć od strategije do izvršenja kako bi se omogućila digitalna, poslovna transformacija i transformacija u oblaku s Microsoftovim tehnologijama. To uključuje Microsoft Azure, Microsoft Dynamics 365, Microsoft Office 365 i Microsoft Power BI. PwC će također iskoristiti Cortana Intelligence Suite kao i Azure IOT Suite te usluge kibernetičke sigurnosti.

Prošireno partnerstvo dodatno će unaprijediti sposobnost PwC-a da razvije inovativna rješenja s Microsoftovim tehnologijama, specifična za pojedine sektore.

Digitalna transformacija

- Tvrtke koje započinju digitalnu transformaciju u potrazi su za poboljšanjem svoje konkurentske prednosti u sve dinamičnijem i digitaliziranom svijetu, rekao je Miles Everson, PwC-ov globalni voditelj usluga poslovnog savjetovanja.

Ušavši u partnerstvo s Microsoftom, PwC je ponudio poslovne uvide, sektorska znanja i inovativna rješenja koja omogućuje Microsoftova platforma kako bi korporativnim klijentima pomogao postići ciljeve digitalne i poslovne transformacije. Ovo novo partnerstvo stavlja i PwC i Microsoft u poziciju da nadograđuju ono što su zajednički već učinili,kako bi našim klijentima omogućili transformaciju koja proizlazi iz poslovanja ikoju omogućuje tehnologija, stoji u priopćenju za medije.

>>>PwC: Ne možemo imati doba strojeva bez ljudi

- PwC je ponudio svoje sposobnosti i rješenja pojedinim sektorima kako bi pomogao organizacijama angažirati klijente, osnažiti zaposlenike, optimizirati poslovanje i transformirati proizvode. Širenje našeg partnerstva na cjelokupnu Microsoftovu platformu, zajedno s našim sposobnostima i vizijom, pomoći će klijentima ubrzati putovanje prema digitalnoj transformaciji. Iznimno nam je drago nastaviti našu suradnju s PwC-om diljem svijeta, dodao je Judson Althoff, izvršni potpredsjednik Worldwide Commercial Businessa za korporaciju Microsoft.

Prošireno partnerstvo omogućit će PwC-u da pomogne klijentima iskoristiti potencijal digitalne transformacije za isporuku veće poslovne vrijednosti i utjecaja. Ovo proširenje označava važnu prekretnicu, utirući put za nastavak suradnje naprilikamai izazovima klijenta na globalnoj razini.

20. travanj 2024 17:17