21. siječanj 2019.

Digitalni marketing postao je esencijalni dio marketinških aktivnosti

U posljednje dvije godine, najveći rast ulaganja u oglašavanje zabilježilo je internetsko oglašavanje, a pored klasičnog display oglašavanja, podatci ukazuju na rast oglašavanja putem tražilica i društvenih mreža. Digitalni marketing postao je esencijalni dio svih marketinških aktivnosti, a znanja iz područja oglašavanja i komunikacije putem Interneta postala su nužna svakoj osobi koja se bavi marketingom, PR-om ili prodajom. Svi manageri i poduzetnici trebaju poznavati zakonitosti, tehnike i alate promocije putem Interneta kako bi razumjeli način na koji se njihovi klijenti informiraju o proizvodima i uslugama te donose odluke o kupnji. S obzirom na to da je područje promocije, mjerenja i optimizacije marketinških aktivnosti na Internetu postalo izuzetno kompleksno te se mijenja iz dana u dan, potrebno je kontinuirano se educirati iz svih relevantnih područja Internet marketinga.

U tom smjeru oblikovan je i modularni specijalistički program Internet marketing Akademija koji je namijenjen svima koji žele unaprijediti svoje marketinške vještine u digitalnome obliku. Okupivši vodeće hrvatske stručnjake iz Infobip-a, Jasno i glasno, Escape-a, GoAds-a, agencije Švicarska i Pomalo, Internet marketing Akademija polaznicima pruža mogućnost učenja o svim najnovijim tehnikama i alatima za digitalno poslovanje i oglašavanje.

Temeljni cilj ovoga edukacijskoga programa jest polaznicima tijekom optimalno raspoređenih modula pružiti znanja o svim najnovijim tehnikama i alatima za digitalno poslovanje i oglašavanje, a osim toga, polaznici će imati priliku upoznati vodeće hrvatske stručnjake iz područja digitalnog marketinga te razmijeniti kvalitetna iskustva s drugim polaznicima. Uz sve to, prezentacijom nekoliko potpuno besplatnih internetskih alata na stvarnim primjerima, pokazat će se kako učinkovito pokrenutu internetsku kampanju optimizirati tako da donosi maksimalni povrat ulaganja.

U tijeku su upisi na sve edukacijske programe u sklopu Mirakul Akademije, a ako se prijavite i uplatite kotizaciju do 31. siječnja, ostvarujete AKCIJSKI POPUST od 15% koji se odnosi na redovne cijene programa.

Sve dodatne informacije o programima, predavačima i uvjetima upisa možete pogledati na web stranicama www.mirakul.hr/edukacijski-centar/najava-edukacijskih-programa ili poslati upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.