14. studeni 2017.

Dobitnice Filorga NCTF seruma su...

Povodom sedme Liderove konferencije Žene u biznisu tri čitateljice na dar će dobiti Filorga NCTF serum koji je za njih pripremio sponzor konferencije Laboratoires Filorga. Više od 30 godina u Filorgi se razvijaju visokoučinkoviti medicinski anti-age tretmani uz pomoć vrhunskih specijalista estetske medicine u preko 54 zemalja.

U francuskom laboratoriju Filorga 1978. godine nastala je istoimena, vrhunska anti-age kozmetika, koja je među prvima u svijetu nadahnuće pronašla u estetskoj medicini. Njezin osnivač, francuski doktor estetske medicine i biolog Michel Tordjman, entuzijastično je osmišljavao anti-age rješenja i prije pojavljivanja botoksa, a njegova kozmetička kuća razvijena je na temeljima Medi-cosmetique® načela, koje kombinira učinkovitost estetske medicine sa zadovoljstvom korištenja neinvazivnih kozmetičkih rješenja.

Filorgini proizvodi sadrže kronosfere s postupnim vremenskim otpuštanjem koje polaganom razgradnjom oslobađaju revitalizirajući sadržaj u tkivo kože za ciljani, optimalni i dugotrajni učinak: hijaluronsku kiselinu koja se koristi u punilima i NCTF® sfere koje se koriste u mezoterapiji. Na taj način, uz pomoć patentirane tehnologije, aktivni sastojci apsorbiraju se u dermis bez upotrebe injekcija.

Hijaluronska kiselina prirodno je prisutna u koži i igra važnu ulogu u održavanju njezine vlage kako bi bila popunjena i mladolika. Međutim, koža je s vremenom gubi (- 6% svakih 10 godina). Filorgina hijaluronska kiselina koja se nalazi u sastavu svih Filorginih proizvoda, ima molekularnu težinu sličnu prirodnoj, što osigurava optimalnu apsorpciju i odličan afinitet s kožom. Rezultati borbe protiv gubitka hijaluronske kiseline vidljivi su i dugotrajni – koža je hidratizirana, obnovljena, a bore popunjene.

Ključni, patentirani sastojak svih Filorga proizvoda, NCTF®, ekskluzivani je kompleks koji sadrži 12 vitamina što stimuliraju stanične funkcije, 23 aminokiseline koje potiču izgradnju elastina i kolagena, 6 koenzima što djeluju kao katalizator biokemijskih reakcija, 5 nukleinskih baza koje potiču staničnu komunikaciju, 6 minerala što djeluju protiv nedostataka kože te antioksidanse koji djeluju protiv sinteze slobodnih radikala. Laboratorij Filorga uvijek tragaju za inovativnim rješenjima u borbi protiv svih znakova starenja, vodeći računa o specifičnim potrebama kože (gubljenje tonusa, bore, hiperpigmentacije, gubitak sjaja..)

Nova NCTF linija sadrži 4 proizvoda

Novi korak u njezi kože dolazi u obliku esencije, odnosno losiona NCTF-ESSENCE®, koji priprema kožu prije nanošenja proizvoda za njegu. Nanosi se odmah nakon uklanjanja make-upa, a prije nanošenja seruma. Sadrži hidratantni koncentrat koji uz pomoć AQUA-MX tehnologije trenutačno osigurava dugotrajnu hidrataciju. NCTF® u kombinaciji s polisaharidima, koji djeluju protiv vanjskih onečišćenja, regenerira i vraća zdravi sjaj te priprema kožu za proizvod koji slijedi.

NCTF® serum, NCTF-INTENSIVE® Intenzivni regenerirajući serum, sadrži visoku koncentraciju NCTF® kompleksa za regeneraciju i anti-age učinak. Koncentracija NCTF®-a u serumu jednaka je onoj koja se koristi u anti-age injekcijskim tretmanima mezoterapije u ordinaciji. Osim kompletne obnove kože, ima snažno anti-age djelovanje uz pomoć retinola koji u kombinaciji s DNK kompleksom i vitaminom C pruža izvanredne rezultate u vidljivom pomlađivanju kože. Djeluje na bore, čvrstoću i zdravi sjaj kože.

NCTF –REVERSE® krema i NCTF-REVERSE MAT®, fluid za masnu i mješovitu kožu Krema je namijenjena normalnoj i suhoj koži, a sadrži obnavljajuću formulu s visokom koncentracijom NCTF®-a za obnovu kože i pojačano anti-age djelovanje. Formula koja sadrži NCTF®, jedinstveni polirevitalizirajući kompleks izveden iz estetske medicine, u kremi i u fluidu nalazi se u jednakoj koncentraciji kao u anti-age injekcijskim tretmanima koji se koriste u ordinaciji. Kombinacija najboljih anti-age sastojaka (hijaluronska kiselina, kolagen, vitamini A, H i E) zaglađuje bore, ujednačava boju kože i vraća joj zdravi sjaj. Ugodnu teksturu kremi daje shea maslac, dok je fluid lagane teksture s matirajućim efektom.

Dobitnice Filorga NCTF seruma su: Milica Bastaić LučićEma Anic i Katica Bukvić.

Pitanje koje ćemo postaviti u One on One razgovoru s dramskom spisateljicom Tenom Štivičić na Liderovoj konferenciji Žene u biznisu je sljedeće: Je li za uspjeh žena u biznisu neophodno da budu sto sličnije liku urednice iz filma Vrag nosi Pradu?

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

Ne propustite priliku za druženje iznimnim lidericama i, ako još niste, prijavite se na vrijeme za sudjelovanje na Liderovoj konferenciji Žene u biznisu jer se već godinama traži mjesto više.

Filorga njegujući proizvodi dostupni su u ljekarnama i Formasana dućanu, Teslina 13, Zagreb.