Aktualno
StoryEditor

Dobitnici - Lider i Iroha Nature daruju zlatne i srebrne peel-off maske za lice

16. Studeni 2018.

Vrijeme kada smo kožu njegovale prvim proizvodom koji nam prvi dođe pod ruku i nanosile kreme za lice neovisno o tipu kože davno je iza nas. Ljepota i njegovan izgled počinje i završava pravilnom i kvalitetnom njegom od koje želimo puno više, želimo da bude jednostavno, čarobna.

Za potpuno magičan doživljaj zapitajte se jeste li „zlatna“ ili „srebrna“ djevojka? Koji ste tip – energična, glasna, izraženog stava, privlačite svu pažnju ili ste pak povučeniji, vaša zavodljivost je mistična i opijajuća, a duhovna ravnoteža vam je izuzetno važna? Ako se prepoznajete u prvom opisu, vaš odabir vjerojatno će biti zlatna, dok se drugi opis odnosi na osobe koje preferiraju srebrnu boju. Profinjenost, elegancija i glamur zajedničko je ovim bojama, a ove jeseni dopustite da vašu kožu dotakne čarolija.

Iroha Nature predstavlja Divine, zlatno-platinastu liniju čiji rezultati se mogu usporediti s božanstvenim, s čarobnom aurom pravih božica. Otkrijte svoju sofisticiranu, glamuroznu i božanstvenu stranu i dopustite da vaša koža zaista sjaji. Dubinska njega, uklanjanje nečistoće i smanjenje pora izuzetno su važan korak u njezi, a u tome su savršen odabir peel-off maske.

S Iroha Nature zlatnom peel-off maskom za učvršćivanje osjećat ćete se poput prave božice, a upravo takvu njegu pružit ćete svojoj koži. Maska s 24-karatnim zlatom poboljšava čvrstoću i elastičnost kože istovremeno smanjujući povećane pore, a kožu čini vidljivo nježnom i čistom, u svega 15 minuta. 24-karatno zlato sadržano u maski koži pruža sjaj i elastičnost, a prirodni ekstrakti poboljšavaju samu teksturu kože, hidratiziraju je i revitaliziraju.

Zavodljiva čarolija Platinaste otkrit će vaše božanske moći, a učinak Iroha Nature platinaste peel-off maske doslovce će vas zabljesnuti. Platinasta peel-off maska beskompromisno će očistiti kožu lica i podariti joj sjaj, čineći je osjetno mekšom i s manje vidljivim porama. Aktivni sastojci platine i hijaluronska kiselina djelovat će poput prave magije i u svega 15 minuta dati sjajne rezultate i ukloniti mrtve stanice kože.

Iroha Nature proizvode potražite u DM-u i Mülleru, a više informacija potražite na službenoj web stranici, Facebooku ili Instagramu.

Kako sudjelovati

Odgovorite na pitanje što sadrže zlatna i platinasta peel-off maska. Lajkajte Facebook stranicu Lider trenda, a točne odgovore i svoje podatke (ime, prezime i adresa) šaljite na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do nedjelje 18. studenog. Dovoljan je samo jedan mail po osobi. Više mailova s iste e-mail adrese smatrat će se spamom te će se takvi sudionici diskvalificirati. Dobitnici će biti odabrani pomoću programa za slučajni kompjuterski odabir, a njihova imena na Facebook stranici Lidera i Lider trenda te u ovom tekstu bit će objavljena u ponedjeljak, 19. studenog.

Dobitnice darivanja su Kristina Pavlović, Marta Barbir i Ivana Skrbin. 

Čestitamo!

19. travanj 2024 11:29