Aktualno
StoryEditor

Dobra praksa: Hotel Arbiana za četvrtu zvjezdicu dobio 6,9 milijuna kuna iz EU

14. Veljača 2019.

Ovih je dana dovršen opsežni projekt rekonstrukcije hotela Arbiana na Rabu kojim je taj turistički objekt ‘zaradio‘ četvrtu zvjezdicu. Vrijednost ulaganja iznosila je 19,6 milijuna kuna, od čega 6,9 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz EU fondova.

Hotel je rekonstruiran i obnovljen u sklopu natječaja ‘Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela‘ Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta obnovljen, a radovi su trajali od lipnja 2017. do kraja siječnja ove godine.

- Proširenje ponude kroz uvođenje novih dodatnih sadržaja te edukaciju zaposlenika povećat će konkurentnost ne samo hotela nego i destinacije otoka Raba te rezultirati dužim boravkom gostiju i produženjem turističke sezone, kaže direktor hotela Franjo Ljevar.

Ponuda hotela je obogaćena vanjskim bazenom i wine barom u kojem će gosti moći doznati više o vinima i šampanjcima, a tu je i restoran Agatini vrtovi. Uz hotel se nalaze i dva bara, Lounge bar San Marino te coctail bar Bristol. Uz to, hotel nudi 27 smještajnih jedinica, konferencijsku salu s potpunom tehničkom opremom, a tu se organiziraju i vjenčanja, team building te seminari.

19. travanj 2024 16:36