Aktualno
StoryEditor

Dodjeljujemo stipendiju za APB predavanje Bulenta Gultekina s Whartona

09. Veljača 2018.

Bulent Gultekin, jedan od vodećih profesora u području korporativnih financija, dolazi u Zagreb u sklopu Advanced Program in Businessa – jednog od vodećih svjetskih edukacijskih programa za strateški menadžment. Institut za inovacije i Lider dodjeljuju stipendiju pretplatnicima Lidera za predavanje profesora s Whartona, najbolje poslovne škole u svijetu u području financija!

Profesor Gultekin jedan je od najutjecajnijih profesora i konzultanata u području korporativnih financija i tržišta kapitala u svijetu, a na Whartonu predaje ‘Advanced Corporate Finance‘ i ‘The Finance of Buyouts and Acquisitions‘. Ujedno je bio i guverner centralne banke u Turskoj, glavni savjetnik premijera Turske te glavni savjetnik u procesu privatizacije kompanija u Poljskoj. Radio je i kao savjetnik za brojne vlade te organizacije i korporacije u području ekonomskih reformi i privatizacije.

>>>Doznajte što vam treba za stipendiju na ruskim sveučilištima

U sklopu Advanced Program in Business predavati će na temu stvaranja vrijednosti kroz financijsko donošenje odluka te izazova generiranja rasta kroz financiranje kapitala. S obzirom da regionalno gospodarstvo sve više ide prema konsolidaciji industrija, donošenje odluka u kontekstu stjecanju kapitala i ostvarivanja rasta postaju sve važnije i složenije.

Osam modula iz pet ključnih strateških područja

Advanced Program in Business jedinstven je po tome što okuplja renomirane svjetske profesore s najboljih poslovnih škola kao što su: Harvard Business School, Stanford University, Duke University, The Wharton School, London Business School, Kellogg School of Management te mnoge druge. APB profesori bitno utječu na područje poslovne ekonomije u kojem djeluju, a ujedno su i savjetnici i konzultanti za uprave najuspješnijih kompanija u svijetu (Amazon, Apple, Facebook, Google, 3M, Coca Cola, IBM, P&G te mnoge druge.).

Advanced Program in Business sastoji se od osam modula koji pokrivaju pet ključnih strateških područja: inovacije, korporativna strategija, marketing i prodaja, financije i ljudski resursi.

Program je namijenjen strateškom menadžmentu i poduzetnicima koji su spremni izaći iz okvira svakodnevnih aktivnosti kako bi se fokusirali na strateške probleme i dugoročni rast i razvoj.

Prethodne generacije polaznika činili su poduzetnici, predsjednici i članovi uprava, top menadžeri i direktori kompanija kao što su: 3M, Adris grupa, Atlantic grupa, AutoZubak, Cemex, Coca-Cola, Croatia Osiguranje, DOK-ING, Ericsson Nikola Tesla, Erste Banka, Hewlett Packard, Hrvatski telekom, Imago, INA, Lidl, Nestle, Nexus Private Equity Partneri, Nova TV, Pliva, Privredna banka Zagreb, Styria group, Školska knjiga, VIPnet, Zagrebačka banka i mnogi drugi.

Stipendija za predavanje profesora Gultekina moguća je isključivo za pretplatnike Lidera!

Priloženi CV (te sve ostalo što smatrate potrebnim) i naznaku: Pretplatnik Lidera – Prijava za stipendiju APB, poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Rok prijave za stipendiju je do 15. veljače 2018., a dobitnika stipendije objavit ćemo 16. veljače 2018.

24. travanj 2024 23:25