Aktualno
StoryEditor

Društvene mreže pršte komentarima na ime Zuckerbergove novorođene kćeri

29. Kolovoz 2017.

Utemeljitelj Facebooka Mark Zuckerberg u ponedjeljak je na svojem Fb profilu objavio da je njegova supruga Priscilla Chan rodila drugu kćer kojoj su nadjenuli ime August, što je pokrenulo lavinu duhovitih, ali i malicioznih komentara.

>>>Zuckerberg uzima dva mjeseca porodiljnog

Uz emotivno pismo koje su roditelji uputili August, kako su napravili i po rođenju prve kćeri, Mike je podijelio fotografiju sa suprugom, starijom kćeri Maximom i novorođenom kćeri August. Precizan datum rođenja nove bebe nije naveo.

Uz brojne čestitke pod Zuckerbergovom se objavom mogu pročitati i komentari poput "Kako ćemo je nazvati? Hm, koji je mjesec? Kolovoz! Eto imena" ili "Je li joj srednje ime ponedjeljak?", "Zamislite da se rodila u listopadu".

No ima i onih Zuckerbergovih fanova koji su stali u obranu imena djevojčice uz objašnjenje da joj je ime biblijsko te da znači ‘poštovana, uvažena, posvećena".

>>>Umjetna inteligencija posvadila optimističnog Zuckerberga i skeptičnog Muska

Zuckerberg je nedavno najavio kako po rođenju drugog djeteta planira uzeti dvomjesečni roditeljski dopust za očeve. Isto je napravio i nakon Maximina rođenja.

25. travanj 2024 16:22