Aktualno
StoryEditor

Đuro Đaković: Redovito isplaćujemo plaće i to je lako provjerljivo

23. Lipanj 2017.

Đuro Đaković Grupa demantirao je u petak navode predsjednika Nezavisnog sindikata „Socijalna pravda“ Slavonski Brod Darka Marasa koji se medijima obratio priopćenjem u kojem navodi da tvrtka ĐĐ ne isplaćuje plaće.

- Želimo istaknuti kako se u navedenom priopćenju navode grube neistine i laži i posljedično pokušava narušiti povjerenje u grupaciju Đuro Đaković, a time i u dugogodišnji rad i ugled Uprave Đuro Đaković Grupa d.d. Nezavisni sindikat „Socijalna pravda“ Slavonski Brod ima 17 članova, koji su evidentirani od strane poslodavca, dok je u grupaciji Đuro Đaković ukupno zaposleno oko 1.000 radnika, stoga gospodin Darko Maras ne može zastupati radnike grupacije, a poglavito iznositi javnosti netočne informacije, a sve navodno u interesu radnika.

>>> Nezavisni sindikat Socijalna pravda upozorava na situaciju u Đuri Đakoviću

Grupacija u svojoj reakciji izjavljuje da Đuro Đaković redovito isplaćuje plaće što je, kako tvrde, lako provjerljivo. Navode kako su samo u jednom društvu iz grupacije radnici obaviješteni da će plaća biti isplaćena nešto kasnije nego što je to uobičajeno.

Uprava Đuro Đaković Grupe d.d. zajedno sa ostalim članicama grupacije Đuro Đaković će poduzeti sve potrebne zakonske radnje, kako bi se ovakve manipulativne radnje sankcionirale i izbjegle u budućnosti, zaključuju.

23. travanj 2024 23:55