12. lipanj 2019.

Eko Međimurje: Isplaćeno 2200 kuna regresa i nagrade za svih 500 zaposlenika

Eko Međimurje pridružilo se tvrtkama poput Podravke, Peveca i Lidla, koje su svoje zaposlenike ovih dana nagradile za dobre poslovne rezultate. U svibnju je radnicima isplaćena nagrada u iznosu od 1.000 kuna, a početkom lipnja i 1200 kuna regresa za godišnji odmor.

To je samo dio pogodnosti, stoji u priopćenju iz Eko Međimurja. Uz sva prava koja su radnicima osigurana Kolektivnim ugovorom, dodatno se nagrađuje i poseban radni doprinos svakog zaposlenika u obliku stimulacije i nagrade za predložena poboljšanja. Osim toga, Eko Međimurje kontinuirano povećava plaće svih zaposlenih, a koje su već i sad znatno iznad prosjeka okruženja, tvrde u kompaniji.

Predsjednik Uprave Saša Novaković rekao je da je zasluga svih zaposlenika što tvrtka zadnjih godina bilježi iznadprosječne poslovne rezultate i rast poslovanja:

- Zadovoljni smo što u tako velikom kolektivu kao što je Eko Međimurje s petstotinjak zaposlenih, imamo odlične međuljudske odnose, što uspijevamo pratiti i nagraditi individualni trud svakog radnika te što smo od strane naših radnika prepoznati kao poželjan poslodavac. Sve ovo rezultat je aktivne politike upravljanja ljudskim resursima u kojoj je zadovoljstvo zaposlenika u središtu svih aktivnosti. Naši zaposlenici rade u dobroj radnoj atmosferi, motivirani su i svi zajedno se trudimo u svakom segmentu posla povećati produktivnost, što onda rezultira i odličnim rezultatima - rekao je Novaković.