15. lipanj 2018.

Eko taxi rebrandingom i ulaganjem od 15 milijuna kuna ulazi u novu fazu poslovanja

Eko taxi novu fazu u poslovanju započinje rebrandingom i širenjem usluga diljem Hrvatske u što će uložiti oko 15 milijuna kuna s ciljem jednostavnijeg korištenja usluga modernih tehnologija. Svoje novo lice Eko taxi predstavlja slovom ‘e’ kao općeprepoznatim simbolom digitalnog doba, odnosno modernizacije i upotrebe novih tehnologija, koje će simbolizirati i lepezu povezanih pojmova poput ekologije i električnih automobila. Tvrtka zadržava sve temeljne odrednice identiteta, a naglasak stavlja na ekološku osviještenost, sigurnost putnika i profesionalnost vozača.

[caption id="attachment_347289" align="aligncenter" width="750"] Eko taxi[/caption]

Eko taxi je dosad držao 30 posto tržišta u Zagrebu, a snažnijim brend elementima i širenjem na nacionalnoj razini postići će veći tržišni udjel na području cijele Hrvatske.

>>>HGK podržava liberalizaciju taksi tržišta

- Novi uvjeti i stanje na tržištu te planirana ekspanzija potaknuli su nas da dosadašnji identitet dodatno moderniziramo i približimo potrebama korisnika. Ekološka osviještenost, kao naša glavna misao vodilja do sada, bit će uz nas i dalje, no fokus prebacujemo na modernu tehnologiju uz koju korisnicima pružamo jednostavnu, sigurnu, još jeftiniju i bržu uslugu – ističe Mislav Munivrana, osnivač Eko taxija.

>>>Eko Taxi: Jesmo li budale jer se držimo zakona?

Eko taxi se pojavio na tržištu 2011. godine i sudjelovao u liberalizaciji zagrebačkog taksi prijevoza. Od tada posluje u Zagrebu, Zaprešiću i Vodicama, a broji više od 150 vozila i 250 vozača. Taj će se broj u narednom razdoblju povećati sukladno novim propisima i poslovnim planovima.