Aktualno
StoryEditor

ERA predstavila nove kolekcije namještaja - inspirirano iskonskim oblicima iz prirode

28. Lipanj 2018.

Hrvatski proizvođač namještaja ERA jučer je u zagrebačkoj Mimari predstavio dvije nove kolekcije, Naive wood by ERA i Line 18/19 čiji su autori domaći dizajneri Mirko Miličić i Zoran Šunjić, a dio dizajna potpisuje i ERA dizajn team.

Proizvodi su inspirirani iskonskim oblicima iz prirode koji  postaju arhetip za ono što u ovom periodu ERA naziva svojim namještajem.

U osebujnom ambijentu muzeja, to nisu više fotelje, stolovi, ogledala, svjetiljke, ono što ERA pokazuje postavlja se kao trend u segmentu opremanja. Bilo da opremate vlastiti dom ili ured, hotel ili javni prostor, nova Erina kolekcija treba naći svoje mjesto u prostoru. Jer ima drukčiji pristup čovjeku i prirodi. Pruža ruku svakome tko je zastao, povlači prema ushićenju one koji su sagnuli glavu – kroz oblik i boju, donosi u prostore sreću prapočetka.

>>>FOTO: Dizajnerski spektakl Karima Rashida

Dio nove kolekcije namještaja potpisuje  hrvatski dizajner Mirko Miličić, a postav izložbe i performans u okviru otvorenja preuzima na sebe medijska umjetnica Ljiljana Mihaljević. Uz višestruko nagrađivane plesače plesnog kluba Megablast i posebnu gošću Natali Dizdar, ERA svojim osebujnim načinom ponovo osvaja srca i duše svih ljubitelja umjetnosti, namještaja i prirode. Ovaj puta okrenuta čovjeku i nastojanju da se zajedništvom dođe do sretnog bivanja, ERA je u Mimari proslavila  dolazak ljeta. U suglasju s prirodom iz koje dolazi njen namještaj.

19. travanj 2024 21:00