Aktualno
StoryEditor

FELU MBA program odskočna je daska za napredovanje u karijeri!

12. Listopad 2018.

Ekonomski fakultet u Ljubljani nudi, među ostalim, i FELU MBA studijski program. On se razlikuje od ostalih takvih programa jer nudi pomalo različite sadržaje. Razlikuje se najviše po kombinaciji kolegija iz poslovanja, ekonomije i liderstva. Posebnost i prednost programa FELU MBA u usporedbi s većinom sličnih programa u regiji upravo je to što osim poslovno usmjerenih te mekih znanja i vještina kao što su vođenje, komunikacija i pregovaranje, karakterističnih za takve programe, više naglašava osnovne ekonomske sadržaje. Tako kolegiji iz ekonomije pomažu u razumijevanju glavnih pokretača svakodnevnog poslovanja, a kolegiji iz liderstva ne samo što izgrađuju liderske i komunikacijske vještine nego i temeljito oblikuju karakter polaznika podupirući njihov integritet, etiku te osjećaj odgovornosti.

U cjelokupan program uključeni su znanja i vještine poduzetništva i razvoj poduzetničkog razmišljanja koji stalnim obogaćivanjem sadržaja unutar kolegija. FELU MBA iznimno je inovativan i u primjeni istraživanja s područja neuroznanosti polaznicima FELU MBA studija. Samo nekoliko MBA programa u svijetu napredno po tom pitanju.

FELU je jedan od prvih MBA programa u svijetu koji je predstavio neuroznanost kao ključni alat za poboljšanje menadžerskih kompetencija. Unutar Leadership modula omogućava se stvarnog čitanja mozga FELU MBA polazniga pomoću elektroencefalograma i druge neuroopreme, kako bismo im pokazali u kojem su stanju i što trebaju popraviti. Eduniversal je program  FELU MBA uvrstijo među top tri MBA programe u istočnoj Europi.

Uvjet za prijavu su završen fakultet, znanje engleskog jezika i određeni broj godina radnog iskustva. Prijaviti se možete do 6. siječnja 2019.

Program okuplja uspješne i perspektivne polaznike te priznate međunarodne predavače i stručnjake koji u interaktivnom učenju predaju aktualno globalno znanje zaokruženo uspješnim poslovnim primjerima najvećih svjetskih i regionalnih kompanija. Svi polaznici programa FELU MBA imaju prethodna iskustva u srednjem ili visokome menadžmentu ili su poduzetnici koji već imaju ili pokreću svoj biznis te su u poziciji svakodnevno donositi poslovne odluke.  Postanite dio nove generacije međunarodnog FELU MBA programa koji razvija liderske kompetencije te snažno utječe na razvoj vlastitih potencijala.

Više o programu na web stranici: http://www.ef.uni-lj.si/mba/challenge-yourself

19. travanj 2024 17:45