Aktualno
StoryEditor

FOTO: Galeb predstavio novu kolekciju za proljeće/ljeto 2018.

04. Rujan 2017.

Galeb dalmatinska trikotaža, jedna od rijetkih uspješnih hrvatskih tekstilnih tvrtki i ove godine je oduševila publiku sinoćnjom već tradicionalnom modnom revijom.

Na prekrasnoj plaži kampa u Omišu okupila su se brojna poznata lica poput predsjednika Hajduka Ivana Kosa, predsjednika nadzornog odbora Hajduka Slavena Marasovića, izaslanice predsjednika vlade Dragice Roščić, Hane Hadžiavdagić, Jelene Veljače, Petre Kraljev, Silvije Dvornik, Gabriele Budimir, Vedrana Mlikote kako bi dali podršku najdugovječnijem hrvatskom brendu.

Naime, nova kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2018. predstavljena je 01.09 u kampu Galeb u Omišu s početkom u 20:30h.

>>>Supreme x Louis Vuitton: Preskupi brend koji obožavaju ‘uličari’ i modni znalci

U crno-bijelom štihu okupljeni su uživali u novim modelima triju brendova: Galeb, namjenjen ženskoj i muškoj populaciji koja preferira klasične krojeve i standardne materijale, Adriatic kojeg krase dobro poznate plavo-bijele prugice i udoban materijal idealan je za muškarce i žene srednje životne dobi, te GLB, kolekcija za mlade i one koji se tako osjećaju. Kolekciju su upotpunili i najnoviji modeli kupaćih kostima te spavaći program za nadolazeću sezonu jesen/zima.

- Uz dobro poznatu udobnost i kvalitetu donjeg rublja, Galeb svake godine svojim vjernim kupcima nudi više, osluškujući želje i tržišne trendove zadržavajući visoke standarde kvalitete. Objedinjavanje inovativnosti i tradicije, strast za radom i želja za napretkom su ključni čimbenici uspjeha ovog hrvatskog brenda vrhunske kvalitete, poručuje direktor Stjepan Pezo koji je otvorio modni happening.

Nakon revije, večer se nastavila ugodnim druženjem, a atmosferu je dodatno začinio Goran Karan glazbenim programom.

19. travanj 2024 14:03