Aktualno
StoryEditor

Godišnji međunarodni HR forum IEDC-Poslovna škola Bled, od 12. do 13. listopada 2017. godine

28. Rujan 2017.

Središnja tema ovogodišnjeg Foruma međunarodnih menadžera ljudskih resursa je ‘Suočavanje s digitalizacijom iz perspektive ljudskih resursa‘. Profesor Drikus Kriek, prodekan za pedagogiju i izvršni direktor doktorskog studija na IEDC-u i Melanie Seier Larsen, viši principal u Boston Consulting Group i IEDC MBA diplomantica bit će među glavnim govornicima.

Prof. Kriek održat će predavanje o razvoju vođa za novo doba, a gđa Seier Larsen će govoriti o budućnosti rada i učenja.

>>>Novi broj Lidera: Tko je tko u slučaju Agrokor

- Organizacije širom svijeta već osjećaju utjecaj tehnoloških, demografskih i socioekonomskih poremećaja. BCG je analizirala ove poremećaje i identificirala dvanaest snaga koje mijenjaju kako rad organizacija. Nadalje, ove će snage stvoriti intenzivne promjene u tome kako ljudski resursi upravljaju talentom. I mi ćemo pogledati načine na koje se HR mora prilagoditi kako bi mogao privući, zadržati i obrazovati zaposlenike u budućnosti, kako bi ostvario puni potencijal, najavila je njezin govor gospođa Seier Larsen.

Utjecaj digitalnih poslovnih modela na HR funkciju predstavit će g. Gregor Bierent, direktor tvrtke New Frontier Group, Austrija - tvrtka koja vodi transformaciju klijenata u različitim industrijama u digitalno gospodarstvo u regiji Srednje i Istočne Europe i šire.

>>>‘Challenge the Future’: Trodnevna Combis konferencija započela analizom socijalnih mreža

Dr. Reza Moussavian, viši potpredsjednik HR odjela u Deutsche Telekomu i dr. Klaus Niedl iz austrijske tvrtke Novomatic Group, će podijeliti svoja iskustva na transformaciji HR odjela kako bi pokazali kako ljudski resursi mogu podržati digitalnu transformaciju. HR Forum ove godine obećava okupiti mnoge HR menadžere, obrazovne stručnjake i druge menadžere iz svih dijelova Europe. Digitalizacija danas nije samo riječ, već utječe na mnoge tvrtke i poslovne procese.

Program Foruma omogućit će sudionicima da se upoznaju s takvim temama kao što su razvoj lidera za novu eru i izazovi budućeg rada i učenja, digitalni poslovni modeli, njihov utjecaj na funkciju ljudskih resursa i aktivnu ulogu HR-a u pripremanju tvrtki i zaposlenika za digitalnu revoluciju.

26. travanj 2024 14:22