Aktualno
StoryEditor

Google nudi plaćeno stažiranje u Kini i Tajvanu

06. Svibanj 2017.

Magistrima poslovnog upravljanja Google nudi programe stažiranja MBA Intern 2017 u dalekim odredištima poput Šangaja, Pekinga, distrikta Xinyi, Taipeija i Hong Konga. Riječ je o natječaju koji je stalno otvoren, a na njega se mogu prijaviti studenti prve godine dvogodišnjeg MBA programa koji se obrazuju za magistra poslovnog upravljanja.

Jedan od uvjeta je i da kandidatima studij završava u razdoblju od prosinca 2017. do lipnja 2018. Američka multinacionalna korporacija specijalizirana za mrežne usluge i proizvode Google međunarodnim studentima omogućuje plaćen program stažiranja i stjecanja iskustva u kreiranju poslovnih strategija, financija, marketinga, prodaje i tehničkih rješenja.

>>> Osam ključnih prednosti MBA programa za žene na upravljačkim pozicijama

MBA Intern program traje između 10 i 12 tjedana, ali postoji jedan specifičan uvjet kako bi se ostvarilo pravo na sudjelovanje u njemu. Kandidati bi za dobivanje mogućnosti stažiranja trebali tečno i idiomatski govoriti i pisati na engleskom i kineskom jeziku.

Kako bi se prijavilo na natječaj, potrebno je na službenoj Googleovoj stranici potražiti rubriku Careers i online aplicirati na program MBA Intern 2017. Prijavi treba priložiti životopis na engleskom jeziku u PDF formatu i  navesti predviđeni rok završetka magistarskog studija. Naravno, ne treba ni spominjati da Google traži kandidate koji imaju interes za internetske tehnologije.

25. travanj 2024 21:08