Aktualno
StoryEditor

Goran Nikolić novi generalni direktor Herbalife Nutrition za JI Europu

25. Srpanj 2019.

Goran Nikolić imenovan je za novog generalnog direktora tvrtke Herbalife Nutrition za Jugoistočnu Europu, pokrivajući tako područja Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova, Makedonije i Crne Gore.

Nikolić će na novoj poziciji biti odgovoran za regionalni rast i razvoj kompanije, ali i implementaciju aktivnosti koje će pridonijeti jačanju Herbalife Nutrition branda i njegove reputacije.  Navedeno uključuje i upravljanje ključnim odnosima te suradnju s vodećim distributerima tvrtke.

Nikolić sa sobom donosi veliko međunarodno poslovno iskustvo iz kompanije Nestlé gdje je obnašao nekoliko strateških pozicija u području prodaje i trade marketinga.  Njegovo bogato iskustvo uključuje i dvije godine provedene na specijalizaciji u sklopu međunarodnog razvojnog programa u središtu Nestléa u švicarskom Veveyu te engleskom Yorku, gdje je bio zadužen za globalni razvoj kanala i kategorije prodaje.

Diplomirao je na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu – smjer Financije.

Ozan Ozsavasci, Regionalni potpredsjednik Herbalife Nutritiona za Istočnu Europu i Afriku, izjavio je:

"Pozdravljam Goranovo veliko iskustvo i ekspertizu koju donosi u Herbalife Nutrition za Jugoistočnu Europu. Uvjeren sam da će nam pomoći da postignemo strateške ciljeve i našu globalnu misiju da svijet učinimo zdravijim i sretnijim.”

18. travanj 2024 09:17