05. rujan 2019.

FOTO: Greyp Bikes Mate Rimca predstavili nove modele i osvojili prestižnu nagradu

Tvrtka Mate Rimca Greyp Bikes osvojila je prestižnu nagradu Eurobike za svoj bicikl bicikl G6.2 EXPERT FS eMTM. Bicikl je inače lansiran ranije ove godine i nije prošao nezapaženo na najvećem sajmu industrije bicikala, što je potvrdila i ova nagrada.

Na sajmu je inače bilo prijavljeno 400 proizvoda, a 63 prijave su došle od raznih startupova, čime je ovaj uspjeh Rimca još veći. Zahvaljujući kvaliteti, inžinjerstvu i inovaciji Rimac je zasluženo uzeo nagradu na ovom sajmu.

- Nagrada Eurobike snažan je barometar za inovaciju u industriji i pokuzuje mogućnost proizvođača da dođu do nekih novih ideja ili da sruše već postojeće barijere. Eurobike vidi ovo natjecanje i kao motivaciju - izjavio je direktor manifestacije Eurobikea Dirk Heidrich.

Greyp G6 započeo je s idejom dizajniranja e-bicikla koji će maksimizirati mogućnosti elektrifikacije, povezivanja i gamifikacije. Kao takav, Greyp G6.2 u potpunosti je opremljen ugrađenim kamerama, e-SIM-om, mobilnom aplikacijom, ima redovita ažuriranja OTA i komponenta premium bicikla.

- Znali smo da smo razvili svjež i inovativan proizvod. Čast nam je što isti doživljaji osjećaju i naši kolege iz industrije, pogotovo tijekom prve godine prodaje na tržištu. Vjerovali smo u svoju viziju da industriji možemo ponuditi nešto više ali biciklistima kazao je Izvršni direktor Greyp Bikesa Krešimir Hlede.

Na Eurobike sajmu Greyp Bikes je predstavio i dva nova bicikla - dugo očekivani G5 model i Limited Edition G6.X. Naravno, oba su puna tehnologije i konstantno su povezana Deutsche Telekom eSIM tehnologijom. Također, opremljeni su enzorima koji obrađuju goleme količine podataka tijekom vožnje ali i odmora. Na taj način, tehnologija stvara potpuno novi doživljaj vožnje.

- Povezivanjem bicikala s internetom i razvojem sustava senzora i kamera smatram da smo uspješno kombinirali biciklističko i digitalno iskustvo. To je potpuno novi način vožnje koja je sve više ‘greyp‘ - kazao je Hlede.

https://youtu.be/yfnMt1HuDug