Aktualno
StoryEditor

Hangar 18 dobio Zlatnu kunu kao najuspješnija srednja tvrtka u Koprivničko-križevačkoj županiji

04. Rujan 2018.

Nagradu Zlatna kuna za najuspješniju srednju tvrtku u Koprivničko-križevačkoj županiji osvojio je Hangar 18. Istu nagradu Hangar 18 je osvojio 2015., ali u kategoriji najuspješnije male tvrtke, što pokazuje koliko brzo raste ova tvrtka.

Hangar 18 nagradu je zaslužio izvanrednim poslovnim rezultatima u 2017. Prema Deloitteovom izvješću za 2017., Hangar 18 je među 50 najbrže rastućih tvrtki u srednjoj Europi te drugu godinu zaredom među 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u regiji Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA). Hangar 18 nastavlja razvijati svoj brend pametnih uređaja NOA koji se od pametnih telefona proširio na tablete i televizore.

>>>Hrvatski pametni telefon NOA N10 dobio nagradu EISA Best Buy Smartphone

U kineskom gradu Shenzhen, u kojem se smjestila cijela mobilna industrija, NOA je otvorio vlastitu tvrtku s 10 zaposlenika. Pametni telefoni NOA prodaju se u desetak zemalja, a najveće novootvoreno tržište prošle godine bilo je u Rusiji. Nagradu je primio Mario Kralj, vlasnik i direktor tvrtke, a uz Hangar 18, Zlatnu kunu je dobila tvrtka Lasselsberger-Knauf iz Đurđevca kao najbolje malo poduzeće, a najuspješnijom velikom tvrtkom proglašen je Radnik iz Križevaca.

16. travanj 2024 22:45