Aktualno
StoryEditor

HEP-Opskrba fokusira se na proizvode za poboljšanje konkurentnosti gospodarstvenika

29. Studeni 2017.

HEP-Opskrba i dalje je vodeći opskrbljivač električnom energijom u Hrvatskoj, a uz aktivno sudjelovanje na tržištima Slovenije, BiH i Srbije iduće će se godine fokusirati na proizvode koji će poboljšati konkurentnost gospodarstvenika, istaknuto je u srijedu na 6. godišnjem susretu kupaca HEP-Opskrbe.

Direktorica tvrtke Tina Jakaša kazala je kako HEP-Opskrba u Hrvatskoj ima oko 40 tisuća kupaca iz kategorije poduzetništva, s godišnjom potrošnjom većom od 7,1 teravatsati, u suradnji s drugim tvrtkama HEP grupe u Sloveniji zauzima više od 12,5 posto tržišnog udjela te aktivno sudjeluje na tržištima Srbije i Bosne i Hercegovine.

>>>Hrvatska struja stiže u dva srbijanska grada

Podsjetila kako je ove godine HEP-Opskrba velikim kupcima ponudila samostalno upravljanje nabavom električne energije kroz aplikaciju ‘HEPI Trader‘, pomoću koje mogu provoditi samostalne transakcije, pregledavati ugovore i trendove kretanja cijena na tržištu električne energije i u svakom trenutku znati koliki su im troškovi.

Dodala je kako su ove godine ostvareni značajni rezultati u prodaji energije dobivene iz obnovljivih izvora, a sva tako prikupljena sredstva ulažu se u projekte energetske učinkovitosti. Godišnji susret kupaca HEP-Opskrbe u Osijeku okupio je više od 100 gospodarstvenika iz Slavonije i Baranje.

19. travanj 2024 14:54