Aktualno
StoryEditor

HEP Opskrbi dodijeljen certifikat Poslodavac Partner

29. Kolovoz 2018.

HEP Opskrbi dodijeljen je Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima jer je ostvarila najbolje rezultate u područjima upravljanja učinkom i motivacijom te usavršavanja i razvoja svojih zaposlenika.

>>>HEP Grupa ulaže 1,45 milijardi kuna u prijenosnu i distribucijsku mrežu

Priznanje dodjeljuje konzultantska kuća SELECTIO. Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke, na svečanoj dodjeli uručio je priznanje pomoćnici direktorice HEP Opskrbe, Anki Cvitanović Jovanić.

- HEP Opskrba je tvrtka koja u svojoj strategiji ima definiran razvoj organizacijske kulture usmjerene na postizanje rezultata i na kupce. Uključivanjem zaposlenika u segmente odlučivanja, sudjelovanjem u razvoju ideja za nove proizvode i usluge te poboljšanjem internih procesa povećali smo njihovo zadovoljstvo te radnu efikasnost. Stjecanje certifikata Poslodavac Partner potvrđuje trud koji smo uložili u razvoj upravljanja ljudskim potencijalima, istaknula je na svečanoj dodjeli Cvitanović Jovanić.

[caption id="attachment_358034" align="aligncenter" width="750"] Snimio Igor Nobilo[/caption]

- Tvrtka potiče i nagrađuje inovativnost. Usmjereni smo na razvoj kvalitete u svim područjima, a to kontinuirano i potvrđujemo svojim rezultatima, izjavila je Tina Jakaša, direktorica HEP Opskrbe.

>>>Proglašeno TOP 5 dobitnika Certifikata Poslodavac Partner: Zagrebačka pivovara na prvom mjestu

Opskrba je prvo društvo u sastavu HEP grupe koje je dobilo Certifikat Poslodavac Partner. Grupa je lani pristupila nacionalnoj Povelji o raznolikosti, a Hrvatska elektroprivreda d.d. ishodila je osnovni standard Mamforce company na području obiteljske odgovornosti i rodne ravnopravnosti.

18. travanj 2024 19:12