Aktualno
StoryEditor

Horvat povećao udio u Zagrebačkoj burzi na 11,27 posto

21. Rujan 2018.

Tvrtka Eunex-C, čiji direktor je Milan Horvat, ‘ugrabila‘ je dodatne dionice Zagrebačke burze. Prema Liderovim neslužbenim i, za sada nepotvrđenim, informacijama, Horvatova je tvrtka je u četvrtak u blok transakciji kupila 122.200 dionica Zagrebačke burze. Riječ je o udjelu od 2,63 posto.

>>>Zagrebačka burza: Dionica Podravke porasla 4,3 posto

Nakon ove akvizicije, koja se odigrala po istoj cijeni kao i prošloga tjedna od 16,5 kuna po komadu, Horvatova tvrtka Eunex-C došla je na vlasnički udio od 11,27 posto. Prema podacima o vlasničkoj strukturi Zagrebačke burze, kupljeni udio istovjetan je udjelu koji je imala tvrtka Intermod za trgovinu, ugostiteljstvo i turizam.

Podsjetimo, tvrtka Eunex-C u vlasništvu je malezijskog investitora Zong Xin Yeapa. Eunex-C je 10. rujna kupio 400.500 komada dionica Zagrebačke burze - više pročitajte ovdje.


Pratite Lider na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

26. travanj 2024 17:44