26. rujan 2018.

Hotel Hrvatska prodaje se sada ‘s popustom‘ od 8 milijuna kuna

Ministarstvo državne imovine raspisalo je novi javni poziv za prodaju hotela Hrvatska u Baškoj vodi, po početnoj cijeni od 35,9 milijuna kuna, nižoj nego u prethodnom pozivu, a ponude se trebaju podnijeti do 26. listopada, objavljeno je na internetskim stranicama tog ministarstva.

Riječ je o hotelu u blizini mora i bivšoj vojnoj nekretnini, kategoriziranoj s dvije zvjezdice, koja je u funkciji i sezonski prima goste.

Kako se navodi u pozivu, hotel je smješten u centru Baške Vode, ima 136 smještajnih jedinica, od čega 128 soba i 8 apartmana. Ukupna mu je bruto površina 12.500 četvornih metara, a neto površina 8.956 četvornih metara.

>>> Država prodaje hotel Hrvatska i daje u zakup nekretnine na Smokvici

Rok za podnošenje ponuda je 26. listopada u podne, na adresu Ministarstva državne imovine, Ivana Dežmana 10, a potencijalni kupci moraju do 23. listopada platiti i jamčevinu od gotovo 1,8 milijuna kuna.

Hotel Hrvatska na Makarskoj rivijeri već se ove godine nudio na prodaju, po početnoj cijeni od gotovo 44 milijuna kuna i uz jamčevinu od 2,1 milijun kuna, na koji nije pristigla niti jedna ponuda.


Pratite Lider na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]