Aktualno
StoryEditor

Hrvatska internet trgovina MALL.HR otvorila novo mjesto za preuzimanje naručene robe

06. Ožujak 2018.

MALL.HR je dio jedne od najvećih grupacija s područja internet prodaje u Srednjoj i Istočnoj Europi i otvorili su drugi centar za preuzimanje na adresi Zagrebačka cesta 164 na zapadu Zagreba. Na hrvatskom tržištu posluju preko dvije godine, dobitnici su Shopper‘s Mind Committee Award za internet trgovinu s najvećim rastom uz konstantan rast broja narudžbi i prihoda. Otvaranjem novog centra povećali su broj zaposlenih te planiraju daljnja širenja poslovnica i asortimana u kojem se trenutno nalazi preko 60 tisuća artikala.

Prvi centar za preuzimanje nalazi se u sklopu sjedišta kompanije u Ulici kneza Branimira 28 u Zagrebu. Oba mjesta za preuzimanje otvorena su od ponedjeljka do petka od 9:00 do 20:00, te subotom od 9:00 do 13:00 sati, a kupci mogu izabrati i dostavu na kućnu adresu preko partnerskih dostavnih službi. Svakodnevno iz skladišta MALL.HR-a prema kupcima kreće više stotina paketa, a većina narudžbi put do zadovoljnog kupca pronađe u sljedeća tri radna dana.

>>>Internet trgovina i višak prodajnih površina vodi ka povijesnoj konsolidaciji

- Otvaranjem drugog centra za preuzimanje nastavlja se naša ekspanzija na hrvatskom tržištu gdje MALL.HR već u prvim godinama poslovanja postiže odlične rezultate. Pred nama je daljnji proces širenja i unapređenja našeg asortimana i prodaje. Internet trgovina u Hrvatskoj kao i u svijetu u konstantnom je rastu, a mi kupcima želimo ponuditi najbolju uslugu i sigurnost uz najbolje cijene, rekla je Lea Benedejčič, direktorica MALL.HR za Hrvatsku prilikom otvaranja centra za preuzimanje.

Svakodnevno iz skladišta MALL.HR-a prema kupcima kreće više stotina paketa, a većina narudžbi put do zadovoljnog kupca pronađe u sljedeća tri radna dana.

Na prvom mjestu MALL.HR-u je zadovoljstvo i sigurnost kupaca prilikom kupovine putem interneta i zbog toga su vlasnici čak tri certifikata za sigurnost i povjerenje – Nacionalna oznaka Certified Shop i europska oznaka povjerenja EMOTA. Među prvima su zadovoljili stroge kriterije kako bi mogli imati certifikat Safe.Shop globalne ecommerce oznake povjerenja koja pomaže kupcima i trgovcima kupovati i prodavati s povjerenjem, kod kuće i u inozemstvu.

>>>U ‘izvanrednom’ tromjesečju neto dobit Alibabe skočila za 132 posto

- Vodeći princip online trgovine MALL.HR je garancija pouzdanog, kvalitetnog, stabilnog te prije svega sigurnog okruženja za online kupovinu. Jedan od naših prioriteta je garancija zaštite podataka za naše kupce, rekla je Benedejčič.

Mall Group posluje u Hrvatskoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Mađarskoj i Sloveniji. MALL.HR karakterizira izuzetno široka ponuda, brza i kvalitetna isporuka narudžbi te odlična suradnja s kupcima u svim procesima kupovine proizvoda.

21. travanj 2024 07:12